GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA COCA-COLA

Înscrierile pentru Cupa Coca-Cola s-au încheiat

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 13:24

Înscrierile pentru Cupa Coca-Cola s-au încheiat!

Ediţia din acest an a celei mai iubite competiții pentru liceeni se va desfăşura în perioada februarie-iunie 2016 şi va avea 3 etape de desfăşurare:

  • Etapa 1, etapa pe judeţ (14 martie - 17 aprilie 2016)
  • Etapa 2, etapa pe regiune (4 mai - 30 mai 2016)
  • Etapa 3, turneul final, organizat la Bucureşti (4-5 iunie 2016)

Pentru competiţia de băieţi meciurile se vor disputa în Bucureşti şi în următoarele 25 de judeţe: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vîlcea şi Vrancea. În aceleaşi judeţe se vor disputa şi meciurile din turneul de fete.

Dacă judeţul vostru nu se află pe lista de mai sus, nu vă îngrijoraţi! Puteţi să vă înscrieţi  şi să participaţi în Cupa Coca-Cola într-unul din judeţele enumerate mai sus, dar această alegere trebuie făcută împreună cu organizatorii. Sînt admişi doar elevii cu vîrsta între 14-19 ani inclusiv.

Marele premiu al ediției de anul acesta a Cupei Coca-Cola este o super experiență la meciul România – Elveția, din cadrul campionatului UEFA EURO 2016, ce se va disputa pe data de 15 iunie, pe stadionul Parc de Princes din Paris.

 Înscrierile s-au încheiat pe 26 februarie: http://CokeURL.com/Cupa-Coca-Cola

 Pentru orice nelamuriri, poti suna la numarul 021.406.65.16, intre orele 10:00 – 18:00, de luni pana joi, iar vineri intre orele 10:00 – 15:00, sau poti trimite un e-mail la [email protected]

 Baftă!

coca cola cupa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează