GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Interviu Ilie Dumitrescu: pariuri online pentru sezonul de Liga1 17/18

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 18:22

Intrebat pe cine vede favorita in noul sezon de Liga1, expertul Unibet, Ilie Dumitrescu, nu a ezitat sa isi mentioneze favorita, FCSB. “E clar ca in momentul de fata vorbim de o intarire extraordinara a FCSB-ului si aici ma refer la ce jucatori si ce transferuri s-au facut in aceasta vara. Ei au in momentul de fata un nucleu important de jucatori valorosi, determinanti. De la mijloc in sus, practic au cel mai puternic lot. Regasim jucatori precum Alibec si Gnohere, doi atacanti care desi nu pot juca simultan impreuna, ei ofera mereu o solutie pentru postul de varful impins. Tanase e o alta certitudine, iar Budescu, Teixeira, De Amorim si Pintilii sunt jucatori experimentati, cu zeci de meciuri in cupele europene, care pot face diferenta.”

FCSB, favorita la pariuri sportive a lui Ilie Dumitrescu privind titlul

“Din acest motiv si cota e atat de scazuta si valoarea la pariuri online e doar 2.25, una justificata. Grupul ros-albastrilor e unul care are relatii de joc deja formate, Morais, Budescu, De Amorim, Teixeira si Enache sunt cu totii jucatori care au jucat impreuna la Astra. Cred ca se va merge pe o asezare in teren cu un singur mijlocas defensiv, probabil Pintilii, care va juca langa Teixeira. Dica va trebui sa foloseasca un jucator U21 si o varianta ar fi utilizarea lui Denis Man pe partea dreapta, langa care pot evolua Budescu, Tanase, iar in fata Alibec. Este o formula ofensiva, o formula echilibrata, care ii ofera lui Dica numeroase variante.” O alta recomandare de pariuri antepost pe care o are reputatul nostru specialist e Denis Alibec sa fie golgheterul Romaniei, pentru cota 3.00. Daca va fi ferit de probleme medicale, se prefigureaza un sezon solid pentru varful lui FCSB.

Lupta stransa la varf pentru viitorul sezon de Liga1

Dumitrescu e foarte curios sa vada replica CFR-ului si a lui Dan Petrescu. “Ardelenii au efectuat 14 transferuri, jucatori buni. Petrescu e un antrenor care pune mare accent pe organizarea de joc, pe disciplina, munceste foarte mult. Timpul e relativ scurt si va fi interesant de urmarit cum va reusi antrenorul CFR-ului sa gestioneze toate aceste transferuri facute peste noapte. A avut doar 2 luni la dispozitie, sa vedem cum va reusi sa formeze o formula de joc.”

Despre actuala campioana, Viitorul, Ilie spune ca “raman o echipa care se remarca prin omogenitate. Hagi nu a pierdut din jucatorii importanti cu care a castigat titlul. El are o idee clara de joc, merge pe aceleasi principii. Exista continuitate pe banca tehnica, insa le va fi greu sa repete performanta istorica din sezonul precedent”. Trecand la Craiova, ei nu a pierdut nici un jucator, in schimb s-au intarit cu un antrenor cu o mare experienta, un antrenor care va aduce un plus cert echipei. Ei formeaza o echipa frumoasa, au omogenitate si un nucleu bun.”

“Dinamo mi se pare echipa care tace si face. Mie mi s-a parut o echipa care arata foarte bine, fiind bine orgnizata si care acopera toate zonele terenului. De cand a venit Cosmin Contra, a transmis un lucru foarte clar, ca toti trebuie sa se subordoneze planului tactic. Am vazut ca are un sistem extrem de mobil, iar venirea lui Paul Anton, dupa experienta de la Getafe, va aduce un plus la mijlocul terenului. May Mahlangu, Busuladzic si Hanca sunt toti mijlocasi foarte buni, iar in avanposturi, Adam Nemec ramane un turn de control, iar lui i se va alatura si Albin. Nascimento a venit la schimb cu Nistor. Toate aceste mutari o fac pe Dinamo o echipa de luat in seama. Sezonul trecut au luptat pana in ultima etapa la titlu si nu ar fi o surpriza daca acest lucru s-ar intampla si in acest sezon. Cota ca Dinamo sa termine pe primele 2 pozitii e una foarte atractiva, 4.00.  Echipele care vor accede in playoff la finele sezonului regulat le vad in urmatoarea ordine: FCSB, Dinamo, Viitorul, CFR Cluj, CS U Craiova si Astra, iar pe ardeleni ii vad terminand intre primele 3 echipe, la sfarsitul campionatului.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează