GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Lady Gaga, din nou la Super Bowl, dar si pe lista cu cotele de pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 13:45

Dupa ce in anul 2016 a avut onoarea de a intona imnul Statelor Unite ale Americii in debutul Super Bowl, celebra Lady Gaga a fost de aceasta data invitata sa sustina un show in pauza marii finale a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL). "Lady Gaga cu siguranta va rupe in doua retelele sociale cu tinutele sale din timpul concertului. De asemenea, daca simpla ei prezenta nu era indeajuns, aceasta a cerut sa-i fie permis sa cante pe acoperisul stadionului din Houston la debut (cerere aprobata)".

Cel mai probabil, printre melodiile pe care le va include in show-ul de la pauza Super Bowl se vor numara “The Edge of Glory”, “Poker Face“, “Just Dance”, “Bad Romance” si “Born This Way“. Care insa va fi prima melodie cantata? Se poate paria la Unibet pe acest aspect! Sa fie oare Born This Way? Cota este 3,00 pentru acest scenariu.

speciale 1

In 2017, intonarea imnului national al Statelor Unite ale Americii va fi realizata de un alt artist, Luke Bryan. Acesta este al 3-lea cantaret de muzica country care are onoarea de a canta imnul Statelor Unite in debutul Super Bowl-ului. Artistul de 40 de ani este asteptat sa cante aproximativ doua minute. Pe acest subiect se poate de asemenea paria la Unibet. Cota este 2,00 pentru varianta in care intonarea imnului nu va depasi doua minute si 14 secunde. In 9 din 10 cazuri in ultimii 10 ani, artistii nu au depasit acest interval de timp, deci sansele pariului par a fi foarte bune.

speciale imn

La Super Bowl se poate paria si pe alte subiecte mai mult sau mai putin legate de sport, asa cum este numarul de telespectatori americani ce vor urmari marele meci. Anul trecut au fost 112 milioane, dupa ce in 2015 se ajunsese la nivelul de 114 milioane. Pariul cel mai sigur este pe faptul ca se va atinge cel putin numarul de 112 milioane, consemnat in 2016. Cota pentru acest scenariu este 1,90.

speciale spectatori

O cota mult mai mare, de 8,00, este in dreptul unui pariu cu totul deosebit: acela pe faptul ca, la finalul Super Bowl, in prim-plan va aparea varianta albastra a celebrei bauturi pentru sportivi Gatorade. Este vorba despre o traditie speciala: la finalul partidei, antrenorul castigator va fi stropit cu butoiul de Gatorade de catre jucatorii de pe banca sa. Asadar, cota 8,00 pentru varianta Gatorade Blue.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează