Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 15:30

Pasionatii de pariuri sunt obisnuiti ca Unibet, una dintre cele mai importante agentii la nivel european, sa includa mereu in oferta cele mai importante evenimente, chiar si dincolo de sport. Astfel, s-a putut paria spre exemplu pe castigatorii Premiilor Oscar sau pe cei ai nedoritelor premii Zmeura de Aur. Un pariu cu totul inediat este acum posibil din cauza unor alte evenimente: se poate paria pe... culoarea lenjeriei intime purtate de o vedeta TV (fost mare fotbalist) din Marea Britanie.

Desi pare o gluma, nu este: se poate paria cu adevarat, iar cotele cele mai mari sunt pentru... roz (15,00). Probabilitatea pare sa indice spre albastru (3,00), alb si negru (fiecare cu cota 5,00). "De vina" pentru existenta acestui pariu sunt pe de o parte Leicester City, castigatoarea Premier League in acest sezon, pe de alta parte prezentatorul emisiunii TV Match of the Day, Gary Lineker, care a riscat prea mult in momentul in care a luat in deradere sansele celor de la Leicester City de a castiga campionatul.

 advert1

La prima vedere, s-ar spune ca nu exista nicio legatura intre lenjerie intima, Premier League si un show TV. Insa Gary Lineker a facut un pariu extrem de riscant, la fel ca analistii caselor de pariuri, care au indicat cote fabuloase pentru posibilitatea ca Leicester City sa castige campionatul Angliei. Prezentatorul TV a declarat in propria sa emisiune ca, daca Leicester City va castiga Premier League, el va prezenta in lenjerie intima in prima editiei a emisiunii din sezonul imediat urmatoar (adica in luna august).

Acum, la inceputul lunii mai, datele arata in felul urmator: Leicester City a cucerit trofeul in campionatul intern, casele de pariuri trebuie sa plateasca sume foarte mari jucatorilor care au plasat bani pe un astfel de pronostic, iar Gary Lineker este obligat sa-si onoreze promisiunea de a prezenta in aceasta postura total inedita. Unibet a mers mai departe si a propus fanilor un pariu extrem de interesant: se poate "ghici" ce culoare va avea lenjeria pe care o va purta prezentatorul TV in emisiunea care, cel mai probabil, va avea o audienta record.

Leicester City a provocat valuri gigantice in fotbalul din Premier League, reusind sa-i depaseasca in clasament pe toti "greii" obisnuiti cu "fotbalul mare". Agentia de pariuri online Unibet a dezvaluit, in acest context, ca va plati clientilor sai o suma total cu 6 cifre in urma pariurilor plasate pe acest verdict: castigarea Premier League de catre Leicester City. Un parior extrem de norocos, care a plasat un bilet pe acest verdict in momentul in care cota era maxima (2501,00), primeste o suma de 5 cifre (de ordinul zecilor de mii de euro).

advert2

Multi alti pasionati de sport si pariuri vor fi acum rasplatiti de Unibet intr-un moment istoric pentru agentie: cea mai mare cota castigatoare pe un singur joc pe bilet.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion