GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Liverpool - Roma si Bayen - Madrid: pe ce echipe ar paria Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 13:22

Liverpool - Roma si Bayen - Madrid: pe ce echipe ar paria Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu

Partidele tur ale semifinalelor Ligii Campionilor programeaza in aceasta saptamana intalniri foarte importante in economia calificarii. Liverpool trebuie sa puncteze cat mai evident pe teren propriu, caci Roma va juca returul pe Olimpico, unde a reusit sa inchida poarta in ultimele 5 jocuri din Liga Campionilor.

In plus, exista experienta recenta a scorului "intors" in fata catalanilor: "Roma mi-a castigat increderea dupa ce a reusit imposibilul, eliminand-o pe Barcelona, vazuta de multi ca principala favorita la castigarea trofeului. Cred ca italienii sunt capabili sa scrie in continuare istorie. Un mare merit in ascensiunea romanilor il are antrenorul Eusebio Di Francesco, aflat la prima sa experienta pe banca unei echipe de top", explica Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet. Acesta ar selecta varianta de calificare AS Roma - cota 2,75 - chiar daca Liverpool este favorita clara atat in meciul de marti (cota 1,54), cat si pentru a accede in finala (cota 1,46).

liverpool castiga

"Eusebio Di Francesco este un antrenor vizionar, curajos, si cu siguranta va pregati o tactica adecvata pentru a obtine un rezultat bun pe Anfield. Vreau sa va amintesc ca Roma a marcat in 4 din cele 5 deplasari din acest sezon de Champions League", mai spune Danciulescu, sugerand si pariul "ambele echipe marcheaza si peste 2,5 goluri" - cota 1,52. Cu totul altfel vede aceasta intalnire Ilie Dumitrescu, ce ar paria pe "ambele echipe marcheaza si castiga Liverpool" - cota 2,80.

liverpool roma ambele marcheaza liverpool castiga

Despre meciul de la Munchen, Ambasadorul agentiei de pariuri online Unibet afirma: "Voi sustine Madridul pentru ca il admir pe Zidane ca strateg si tactician. A reusit sa formeze o echipa foarte eficienta in toate zonele si joaca un fotbal de mare calitate. Un 4-3-3 sau 4-3-1-2 extrem de mobil asigura cea mai buna posesie in acest moment. Este meritul total al lui Zidane ca a reusit sa motiveze toti componentii lotului si sa-l aduca la potentialul maxim pe Cristiano Ronaldo, golgheterul din Champions League, cu 15 reusite".

"Galacticii" isi propun al treilea trofeu consecutiv in Liga Campionilor, dar mai intai trebuie sa se califice in finala - cota 1,77. In ultimele 12 deplasari sustinute de Madrid in competitie s-au inregistrat cate cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj, deci se poate miza si de aceasta data pe mai mult de 2,5 goluri - cota 1,58.

bayern real peste 25 goluri

"Bayern este favorita mea in semifinala cu Madrid. De la revenirea lui Jupp Heynckes, nemtii si-au recapatat forta. Au dominat autoritar campionatul, iar in Champions League au defilat in fata adversarelor pana in semifinale", comenteaza insa Ionel Danciulescu. Acesta ar merge pe varianta in care Bayern castiga si ambele echipe inscriu - cota 3,50. Bayern este condusa de "talismanul" Jupp Heynckes, tehnicianul care a adus-o de 3 ori in finala Ligii Campionilor. Cota pentru calificarea nemtilor in finala - 2,04.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close