GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Man. United castiga cu Chelsea si Roma invinge pe AC Milan - meciuri tari in week-end

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 12:34

In Premier League, Man. United - Chelsea este in prim-plan in etapa cu numarul 28. Meciul de pe Old Trafford ar putea sa fie favorabil gazdelor (cota 2,05 pentru victorie), caci Chelsea are doar un succes in ultimele 6 deplasari, in toate competitiile. In 3 din ultimele 4 vizite pe Old Trafford, nici macar nu a marcat! Un alt pont pentru biletul zilei: sub 2,5 goluri - cota 1,71 (in ultimele 5 meciuri directe pe Old Trafford s-au consemnat maximum 2 goluri pe tableta de marcaj).

united castiga

"Derby-ul Man. United - Chelsea este foarte important pentru locurile 2-5, de cupe europene. Dincolo de rivalitatea traditionala, relatia dintre cele doua cluburi a fost tensionata si de schimbul dur de replici dintre Jose Mourinho si Antonio Conte. Daca luam in calcul si faptul ca ambele au avut rezultate contradictorii in ultima perioada, avem ingredientele unui derby exploziv", explica Ionel Danciulescu, Expert al agentiei de pariuri online Unibet.

 

 

Acesta comenteaza si o partida cel putin la fel de interesanta, din Serie A, etapa a 26-a: "In Italia, derby-ul AS Roma - AC Milan se anunta foarte interesant, pentru ca ambele formatii traverseaza perioade bune. Elevii lui Di Francesco au legat 3 succese consecutive, e adevarat, cu echipe mai mici, in timp ce trupa lui Gatusso are 5 victorii si 2 remize in ultimele 7 partide. As vrea sa va mai spun totusi ca Milanul nu prea se simte bine pe Olimpico, unde a castigat o singura data in ultimii 12 ani".

as roma castiga

 

Idei de pariere: Roma castiga - cota 1,82; sub 2,5 goluri - cota 2,00. Motivele sunt bazate, evident, pe statistici. Astfel, im ultimii 12 ani, AS Roma a pierdut un singur meci acasa in fata lui AC Milan, iar in ultimele 4 intalniri directe de pe Olimpico s-au marcat maximum 2 goluri pe meci: 1-0, 1-1, 0-0 si 2-0.

 

Merita inclus in biletul zilei si meciul Barcelona - Girona, din La Liga, etapa cu numarul 25, disponibil live la Unibet TV. Cel mai probabil, gazdele vor reusi sa se impuna, mai ales ca au de aparut diferenta nu foarte consistenta pe care o mai au in clasament fata de urmatoarea clasata - Atletico Madrid. Barcelona nu a primit gol in 7 din ultimele 8 jocuri de pe teren propriu, din toate competitiile, deci se poate paria pe acelasi scenariu: Girona nu inscrie - cota 1,79.

girona nu da gol

 

"Barcelona este favorita in derby-ul catalan cu Girona. Aflata la primul sezon in La Liga, Girona si-a depasit conditia, pana in acest moment. Ocupa un onorabil loc 8 si va reamintesc ca a reusit rezultate surpriza cu marile echipe din Madrid: un egal la Atletico acasa, in ianuarie, si o victorie in tur, in fata "galacticilor". Cred ca Barca nu-si va subestima adversarul si va incerca sa stearga impresia din precedentul meci de acasa, cand a facut o remiza alba cu Getafe", mai spune Ionel Danciulescu.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează