GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

O săptămână profitabilă pentru pariori. Ponturi și cote mărite

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 12:17

Dueluri europene de top

În această săptămână vom afla numele ultimelor 4 echipe care vor continua lupta pentru cel mai râvnit trofeu continental, Liga Campionilor. Juventus – FC Porto și Leicester – Sevilla sunt cele 2 partide programate marți, o zi mai târziu urmând să se dispute Atletico Madrid – Leverkusen și Monaco -Manchester City.  Juventus se află în mare formă și nu a mai pierdut pe teren propriu un meci oficial din 23 august 2015, adică de 44 meciuri!! De partea cealaltă, să nu uităm că Porto a reușit o victorie de senzație în Play-off-ul competiției, reușind să câștige 3 la 0 cu AS Roma, chiar pe Olimpico. Leicester e neînvinsă fără Ranieri și speră la calificare în vreme ce Sevilla se află în continuare într-o formă excelentă.

În Europa League se va disputa returul optimilor de finală. O competiție imprevizibilă cu multe surprize și cu câte nume importante aflate în lupta pentru trofeu. Dacă vreți să pariați, casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote extrem de atractive.

 

liga 1

Punct și de la capăt

După prima etapă din Play-Off, ne așteaptă alte 3 dueluri ce se anunță a fi extrem de spectaculoase. Vineri, CFR Cluj primește vizita Astrei. Sâmbătă primele 2 clasate, Viitorul și Steaua se vor întâlni la Constanța, urmând ca Dinamo și CS U Craiova să încheie etapa duminică, pe Național Arena. Toate partide vor începe la ora 20:30.

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote atractive pentru toate meciurile.

  1 X 2  
CFR Cluj 2.30      3.10     3.10 Astra Giurgiu
FC Viitorul 2.70      3.30     2.45 Steaua București
Dinamo București 2.30      3.25     2.95 CS U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează