GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

O selectionata de fotbal amatori a Romaniei se deplasează in Vietnam

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 18:20

O selectionata de fotbal amatori a Romaniei se va deplasa in perioada 16 - 23 februarie 2016 in Vietnam pentru disputarea unui meci amical cu o selectionata locala. 

Lotul va fi compus din jucatori care participa regulat in campionatele care se desfasoara sub licenta FcPlayer. 

Meciul din Vietnam continua seria bogata de deplasari pe care selectionata Romaniei FcPlayer le efectueaza in tari exotice ale lumii. Partidele disputate pana acum de aceasta echipa care reprezinta Romania nu fac altceva decat sa demonstreze ca poti gasi pasiune pentru fotbal in orice colt al globului.

Meciurile disputate in anii anteriori confirma pe deplin acest lucru: 7-2 (5-0) cu Canada la Toronto, 5-4 (5-1) impotriva Cubei la Havana, 2-3 (2-1) cu Brazilia la Rio, 3-1 (0-1) cu Filipine la Manilla, 2-1 (1-0) cu Jamaica, la Kingston.

Doar trei dintre componentii actualei echipe au facut parte din lot la fiecare deplasare: Calin Avram, Octavian Marin si Mirel Plesca.

Interesant de remarcat este si faptul ca pentru fiecare meci pe care l-a disputat, echipa Romaniei a imbracat tricouri personalizate cu numele adversarului si data meciului inscriptionate corespunzator. Meciul din acest an se va desfasura pe 21 februarie, la Ho Chi Minh.

 

FcPlayer reprezinta o licenta pentru competitii de fotbal de amatori.

Primul club FcPlayer s-a infiintat la data de 31 mai 2003 si a desfasurat pana in prezent peste 650 de etape. In urma mediatizarii acestui tip de organizare fotbalistica la aceasta data exista un numar de sase cluburi in Bucuresti.

Membrii cluburilor FcPlayer sunt sportivi amatori care practica fotbalul din placere, dar pe deplin profesionist. Sistemul de organizare se bazeaza pe meciuri saptamanale intre echipe formate din membrii clubului. Clasamentul in aceste campionate se tine individual, numarandu-se victoriile pe care fiecare fotbalist le acumuleaza in decursul unui an. La sfarsitul anului, fotbalistul care a acumulat cele mai multe victorii este desemnat campion. Toate meciurile, echipele, rezultatul, marcatorii, cartonase galbene/rosii, fotografii sunt prezentate pe siteul www.fcplayer.com.

FcPlayer este o competitie privata, neavand nicio legatura cu Federatia Romana de Fotbal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează