GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariu de cota 8,00 pentru Atletico Madrid - Valencia si alte idei marca Danciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 15:44

Expert al agentiei de pariuri online Unibet, Ionel Danciulescu analizeaza in aceasta saptamana cele mai importante meciuri din etapa de campionat programata in week-end in cele mai puternice competitii nationale de fotbal din Europa. In Spania, una dintre partidele luate in vizor este Atletico Madrid - Valencia, meci din etapa a 22-a din La Liga, transmis live pe Unibet TV.

 

"In La Liga avem derby intre doua formatii aflate pe podium: Atletico Madrid, locul 2 si Valencia, locul 3. Trupa lui Diego Simeone este in forma, cu 3 victorii si un egal in ultimele 4 partide, spre deosebire de "lilieci", care au doua infrangeri consecutive. Conform statisticilor, Atletico este favorita, avand 4 victorii in ultimele 5 meciuri cu Valencia, disputate la Madrid, in toate competitiile", spune Danciulescu.

Interesant este pontul de pariere pe scor corect, cu cota 8,00: 2-1 in aceasta intalnire din campionatul Spaniei. Motivul: ultimele 3 infrangeri ale Valenciei, in toate competitiile, au fost la scoruri identice, 1-2. Cei ce sunt dispusi la un risc mai mic pot selecta varianta "Atletico peste 1,5 reusite", cota 1,57, in conditiile in care Atletico a marcat cel putin 2 goluri in fiecare din ultimele 5 succese reusite acasa, cu Valencia. 

atletico valencia scor corect 21

 

In Serie A, demn de luat in seama la pariuri sportive este meciul Juventus - Sassuolo. Juventus are 7 meciuri acasa fara gol primit, in timp ce Sassuolo a marcat doar o singura data in cele 6 vizite la Torino. Asadar, idee de pariere: nu marcheaza ambele - cota 1,50. De asemenea, sa nu uitam ca Juventus a castigat la 2 goluri distanta ultimele 3 meciuri cu Sassuolo. Rezulta o alta varianta: Juventus -1,5 AH - cota 1,70.

"Juventus Torino are nevoie de un parcurs de regularitate, in disputa sa de la distanta cu Napoli, pentru primul loc. "Batrana Doamna" este mare favorita in jocul cu Sassuolo, formatie care a strans un singur punct in cele 3 etape disputate in acest an. De altfel, in ultimele 4 partide directe, torinezii s-au impus fara probleme", explica Expertul Unibet. 

juventus sassuolo nu marcheaza ambele

 

Acesta comenteaza si meciul Mainz - Bayern, din etapa cu numarul 21 din Bundesliga: "Mainz va juca sub o mare presiune acasa, cu liderul Bayern. Gazdele au cazut pe locul 15, primul deasupra liniei de retrogradare, dupa ce anul acesta au suferit 2 infrangeri in 3 etape. Cum Bayern are o serie de 11 victorii consecutive, in toate competitiile, Mainz este indreptatita sa se teama de aceasta confruntare. Rezultatul este asadar usor de anticipat, iar optiunile de pariere pot fi multiple". 

Ponturi de pariere: egal pauza, Bayern final - cota 4,00 (chiar daca a castigat in ultimele 5 deplasari la Mainz, in 3 dintre aceste partide scorul la pauza a fost egal) si ambele marcheaza - cota 1,80 (Mainz a marcat 6 goluri in ultimele 2 jocuri de pe teren propriu, iar Bayern a inscris de fiecare data in aceasta deplasare).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează