GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri pe Craiova - Viitorul si meciuri din campionatele Europei

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 11:54

Asa cum i-a obisnuit pe fanii fotbalului, agentia de pariuri sportive online Unibet a postat in aceasta saptamana o noua analiza video ce contine ponturi de pariere pentru meciurile cele mai importante din acest week-end in marile campionate ale Europei. Liga 1 este prezenta in analiza, tinand cont ca pasiunea romanilor pentru fotbal autohton este foarte mare, chiar si cand performanta acestuia lasa de dorit.

 

In campionatul Germaniei, sub analiza lui Ilie Dumitrescu, Ambasador Unibet, se afla meciul dintre Hoffenheim, locul 7 si Leipzig, locul 2. Practic, doua echipe de cupe europene se intalnesc intr-o partida de la care se asteapta spectacol. Gazdele nu au mai castigat de doua etape si vin dupa o infrangere categorica in deplasare, 0-3 la Hamburg. De cealalta parte, Leipzig sta mult mai bine, acumuland doua victorii si un egal in ultimele trei etape. Leipzig se afla in acest moment la doar 3 puncte in spatele liderului Bayern Munchen, care a pierdut la Gladbach.

 

In cele doua meciuri directe din sezonul precedent jucate de Hoffenheim si Leipzig, ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj: 1-2 si 2-2. Acelasi lucru se poate intampla si in aceasta etapa - cota 1,45. O cota foarte mare este in dreptul optiunii de meci egal (cota 3,70), dar sa nu uitam ca acesta a fost verdictul jocului din sezonul trecut.

hoffenheim leipzig ambele dau gol

 

"In Italia, avem un meci foarte important in lupta pentru locurile de Europa League, Sampdoria - Lazio, cele doua echipe ocupa locurile 6, respectiv 5 si sunt despartite de 3 puncte. O victorie le-ar fi foarte utila gazdelor, in timp ce romanii au si optiunea unui egal. Daca privim spre forma de moment, constatam ca ambele sunt intr-o usoara scadere dupa perioade bune. In aceste conditii, echipa care va avea organizare de joc pe ambele faze, defensiva si ofensiva, va avea castig de cauza", explica Ilie Dumitrescu.

 

Ponturile specialistilor sunt Lazio castiga - cota 2,10 - si ambele marcheaza - cota 1,53. Motivele tin, desigur, de statistici. In sezonul trecut, Lazio a castigat la Roma cu un scor neverosimil, 7-3. In ultimii 5 ani, romanii au pierdut un singur meci, la Genoa. In meciurile directe din ultimele 2 sezoane, ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj.

lazio castiga

 

In Liga 1, un singur meci pune fata in fata doua echipe aflate in primele sase pozitii in clasament: CSU Craiova - Viitorul, programat pe data de 2 decembrie. Cele doua echipe au avut rezultate mai putin bune in ultima perioada si doresc sa isi securizeze acum locul in play-off.

 

Se poate paria pe faptul ca ambele echipe marcheaza, cota 1,98, caci in 3 dintre ultimele 4 meciuri directe gazduite de CSU Craiova, ambele echipe au inscris. O varianta ar fi si selectarea variantei conform careia Viitorul nu pierde, cota 1,67. Viitorul este neinvinsa in ultimele 7 etape, iar pe terenul Craiovei a obtinut 2 victorii si un egal in ultimele 4 meciuri de campionat.

craiova viitorul ambele dau gol

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează