GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri pe Plzen - FCSB, dar si pe meciuri din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 11:27

Desi cea mai intensa actiune este in meciurile din Liga Campionilor, romanii urmaresc cu mare interes si o partida din UEFA Europa League: este vorba despre Plzen - FCSB, intalnire programata joi, 23 noiembrie, de la ora 21:45. "Calificata in primavara europeana, FCSB merge sa joace la Plzen fara nicio presiune. Cehii in schimb, au mare nevoie de victorie, pentru a-si asigura locul 2 in grupa. Fosta Steaua poate profita de aceasta conjunctura favorabila si poate obtine un nou rezultat bun", spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri sportive online Unibet.

 

 

FCSB nu a mai pierdut din septembrie, avand o serie de 10 victorii si 3 remize, in toate competitiile (fara a tine cont de meciul de la Iasi). Asadar, are sens pariul pe faptul ca FCSB nu pierde - cota 1,81. De asemenea, in 6 din cele 7 partide jucate de Plzen cu echipe din Romania, ambele formatii au inscris. Rezulta pariu sportiv recomandat pe "ambele marcheaza" - cota 1,58.

plzen fcsb ambele dau gol

 

In UEFA Champions League, Juventus - Barcelona este un meci decisiv pentru sefia Grupei D. Catalanii pot fi avantajati si de o remiza, in timp ce pentru italieni exista in principiu doar varianta victoriei. Mai mult decat atat, ar fi si o revansa dupa acel 3-0 din tur pentru Barcelona.

 

Juventus Torino a reusit sa evite infrangerea in 2 dintre cele 3 partide jucate acasa cu Barcelona, ceea ce face si mai tentant pariul pe varianta conform careia Juventus Torino nu pierde - cota 1,57 pe unibet.ro. In tur, Barcelona a deschis scorul in min. 45 prin Messi, iar acum s-ar putea sa avem din nou un inceput de meci in care fiecare echipa este foarte precauta - cota 2,00 pentru rezultat 0-0 pana in min. 29:59.

juventus barca 0 0 pana in minutul 30

 

Pentru pariori ar fi demn de luat in seama si meciul Anderlecht - Bayern: "Fara nicio victorie si fara niciun gol marcat, Anderlecht se pregateste de duelul cu Bayern, echipa deja calificata in play-off-ul de Champions League. Trupa unde activeaza Stanciu si Chipciu trebuie sa incerce sa scape de titlul de "cea mai slaba echipa din faza grupelor". Insa nu va fi usor, Bayern si-a recapatat statutul de superputere, de la revenirea lui Jupp Heynckes", subliniaza Ilie Dumitrescu.

 

Optiuni interesante pentru biletul zilei la pariuri online: Anderlecht inscrie - cota 1,55 (in 2 dintre precedentele 3 meciuri directe de la Bruxelles, Anderlecht a inscris in poarta lui Bayern) si Bayern pauza / final - cota 1,76 (Anderlecht este singura echipa din Liga Campionilor care nu a marcat niciun gol in primele 4 etape).

anderlecht da gol

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  24 Noiembrie 2017, 09:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează