GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri speciale pe Euro 2016, la Stanleybet!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 17:49

Campionatul European din Franța este în primul rând o sărbătoare a suporterilor, iar ca spectacolul să fie deplin Stanleybet îți oferă cea mai bogată ofertă de pariuri speciale.

Cine va cuceri titlul și care va fi golgheter-ul competiției sunt întrebările cel mai des întâlnite pe buzele suporterilor, iar până când vom afla răspunsul poți alege un pariu curajos: Golgheter + Câștigătoare. Dacă vom avea parte de o surpriză, vara asta îți vei lua vacanță cu doar 100 lei pariați.

Iar pentru că Tricolorii au făcut ca acest turneu să fie atât de special, primești cote generoase dacă mergi pe mâna lui Tata Puiu. România are cota 250 să câștige Europeanul! Nu ești atât de optimist? Atunci chiar și cu o eliminare încă din faza grupelor îți dublezi suma mizată!

Pariurile speciale îți aduc multe cote trăsnite, iar Bogdan Stancu a primit aceeași cotă ca și Andres Iniesta la titlul de golgheter al turneului, respectiv 201! Poți paria și pe golgheterii fiecărei echipe în parte, astfel că dacă Stancu va marca cele mai multe dintre golurile Tricolorilor câștigi 650 lei la fiecare 10 lei miză. 

OFERTA COMPLETA GOLGHETER ROMANIA

Trăiești la cote maxime lupta din fiecare grupă cu un pariu special pe ierarhia finală. Tu alegi câștigătoarea grupei, primele două clasate, echipele calificate! Elveția și România îți pot aduce cota 27.0, dacă vor termina pe primele două locuri (fără ordine):

OFERTA COMPLETA FINALISTE

Îți place să mizezi la nivel înalt și crezi că știi deja cine va juca finala? Indiferent pe cine pariezi, primești cote de poveste, astfel că un duel Franța - Germania e cotat cu 13.0, iar o finală Italia - Portugalia îți mărește miza de 125 ori!

Iar dacă ești fanul statisticilor, poți face bani și din: totalul de goluri, penaltiuri, autogoluri, cartonașe sau chiar cornere. 

OFERTA COMPLETA EXTRAS

Descoperă întreaga ofertă dedicată EURO 2016, cu peste 150 de pariuri, pe platforma Stanleybet.ro.

 

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dl.axinte
dl.axinte  •  15 Iunie 2016, 09:55

...stanleybet is the best ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează