GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Peste 8400 de liceeni înscrişi în competiţie şi premii care te trimit la Londra

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 16:41

8460 de liceeni din întreaga țara își vor disputa anul acesta titlul de campioni, în cea de-a 6-a ediţie a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiţie de fotbal în sală a ajuns deja în faza regionalelor, acolo unde cele mai bune echipe se luptă pentru a câştiga o super experienţă de fotbal la Londra. Anul acesta, Cupa Coca-Cola a stabilit un nou record- de 564 de echipe înscrise, dintre care 417 echipe de băieţi şi 147 echipe de fete.

 

Cel mai mare număr de echipe înscrise – 44 - a fost la Bucureşti, urmat în topul numărului de echipe înscrise de centrele regionale. Fie că vorbim de Târgu Mureş, Botoşani, Constanţa sau Timişoara, toate aceste oraşe sunt acum transformate în oraşele în care inimile bat numai pentru fotbal.

 

„Anul acesta avem parte de o experienţă de fotbal unică. A devenit deja o tradiţie ca, de la an la an, numărul echipelor înscrise să fie din ce în ce mai mare, lucru care ne bucură, dar ne şi responsabilizează în acelaşi timp. De asemenea, numărul celor care urmăresc meciurile Cupei din tribune a crescut constant de la prima ediţie a acestei competiţii, iar anul acesta putem spune că le-am pregătit o experienţă unică. Ne dorim în continuare ca pasiunea pentru fotbal sa fie răsplătită pe măsură, tocmai de aceea am pregătit pentru campionii acestei ediţii premii impresionante.” a declarat Daria Gonța, Brand Manager Coca-Cola România & Moldova.

 

Câştigătorii de anul acesta ai competiţiei, o echipă de fete şi una de băieţi, vor putea trăi o super experienţă de fotbal, în Londra.

 

Campionii au, cu siguranţă, de ce să se mândrească, pentru că, la începutul competiţiei au fost 564 de echipe înscrise. Finala va avea loc, anul acesta, în weekend-ul 3-4 iunie, în Parcul Tineretului din Bucureşti şi va cuprinde şi momente speciale dedicate tuturor celor pasionaţi de fotbal .

 

Programul Cupei Coca-Cola 2017:

6 mai – 28 mai: Faza regională. Meciurile vor avea loc în Târgu Mureș, Botoşani, Timişoara și Constanța.

3 - 4 iunie: Faza finală. Evenimentul se va desfășura în Parcul Tineretului din Bucureşti.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează