GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi pariuri pe Barcelona - Juventus, Roma - Atletico, Liverpool - Sevilla, dar si Steaua - Plzen

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 17:49

Marti seara, pe Camp Nou este programat poate cel mai interesant meci al saptamanii in fotbalul european: Barcelona - Juventus. Acest duel din UEFA Champions League pare foarte echilibrat, la cel mai inalt nivel. Daca tinem cont de ultimele doua deplasari ale torinezilor la Barca (0-0 in 2017 si 1-1 in 2003), un pariu inspirat se poate dovedi si acum cel pe scor egal - cota 3,65 la casa de pariuri online Unibet. O alta optiune ar fi cea potrivit careia cel putin una dintre echipe nu marcheaza (cota 2,25). Argumentul unei astfel de decizii de pariere: in 5 din ultimele 6 meciuri gazduite de Barca, una din echipe nu a marcat.

barca juve nu marcheaza ambele

"Juventus Torino are capacitatea sa obtina un nou rezultat bun in fata Barcelonei, asa cum a facut-o chiar in sezonul trecut. Italienii vor juca pragmatic pe Camp Nou, unde nu au pierdut niciodata", spune Ionel Danciulescu. "Ernesto Valverde are misiunea sa-l integreze in joc pe Ousmane Dembele, pentru ca Barca sa-si pastreze forta pe faza ofensiva, dupa plecarea lui Neymar", explica Ilie Dumitrescu.

Seara de marti in UEFA Champions League include o intalnire de top: AS Roma - Atletico Madrid. "Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata pana in prezent, iar duelul devine in aceste conditii si mai interesant de urmarit. Atletico are avantajul experientei, dupa ce a jucat ani buni in fazele superioare ale Ligii", considera Danciulescu.

Trebuie amintit si ca trupa lui Di Francesco nu se simte prea bine in fata echipelor din Spania: a pierdut recent doua amicale, 1-4 cu Celta Vigo si 1-2 cu Sevilla. Roma nu a inscris niciun gol in ultimele 3 meciuri din Liga Campionilor jucate pe Olimpico. Acum, "Roma nu marcheaza" are cota 3,05 pe unibet.ro. Aici se poate selecta si pariul "0-0 pana in minutul 29:59" (cota 1,74), bazat pe faptul ca 4 din ultimele 5 goluri marcate pe terenul Romei in Liga Campionilor au fost in repriza secunda.

as roma atletico 0 0 pana in min 30

Reeditare a finalei Europa League de acum doi ani, Liverpool - Sevilla pare un meci cu avantaj pentru gazde - cota 1,75 pentru victoria englezilor. In 5 din ultimele 6 jocuri de Liga ale lui Liverpool, respectiv in 3 din ultimele 4 ale Sevillei, ambele echipe au inscris, asa ca se poate opta si pentru pariul pe "ambele marcheaza"- cota 1,63. Englezii par mai puternici acum, spre deosebire de Sevilla, care l-a pierdut pe Unai Emery, cel ce a condus-o spre glorie in finala Europa League.

liverpool seviila 1 solist

"Singura reprezentanta a Romaniei in Europa, FCSB, trebuie sa debuteze cu o victorie in grupele Europa League. Noua confruntare cu Plzen nu va semana cu cele doua din preliminarii. Pe de o parte, fosta Steaua a mai adus cativa jucatori, in timp ce Victoria isi va lua masuri de precautie, dupa eliminarea suferita. Nicolae Dica trebuie sa-i integreze rapid pe noi sositi si sa caute solutii pentru securizarea fazei defensive, care a creat probleme pana acum. Cu ambitie, cu determinare si organizare de joc pe faza defensiva, FCSB ii poate invinge pe cehi pe National Arena (cota 2,25)", este de parere Ilie Dumitrescu, fan cunoscut al echipei din Bucuresti.

fcsb plzen 1 solist

Fosta Steaua, actuala FCSB, joaca joi seara, de la ora 22:05, pe Arena Nationala, cu Plzen, un adversar pe care l-a intalnit recent, ceea ce determina o incarcatura si mai mare a acestui meci. Ros-albastrii si-au demonstrat superioritatea in meciul decisiv din Cehia, unde s-au impus cu 4-1. Pariul recomandat este cel pe numar mare de goluri: peste 2,5 goluri, cota 2,05.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează