GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru Derby de România

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 14:42

COTE MĂRITE PENTRU DERBY

Echipele cu cei mai mulți suporteri și trofee câștigate, cel mai urmărit meci în România, Dinamo – FCSB,  își desfășuară luni, în prima zi a lunii Mai, un nou episod. Este al 6-lea și ultimul din acest sezon competițional. Dacă ești parior, casa de pariuri online MaxBet.ro vine în ajutorul tău și oferă cote mărite pentru acest derby, mai jos fiind doar câteva dintre acestea.

 

banner speciale

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 130 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din Liga 1 și din cele mai puternice campionate ale Europei. Mai jos câteva pariuri de încercat pentru „EL Clasico de România”:

 

3

  • În 9 din ultimele 10 confruntări, ambele formații au marcat în derby. Acum la ultima confruntare a sezonului, miza este uriașă. Dacă se impune, FCSB se poate desprinde decisiv în fruntea clasamentului. De partea cealaltă, un succes a lui Dinamo încinge finalul de campionat.
  • Cele 2 echipe conduc în fruntea clasamentului golurilor marcate în Play-Off, FCSB are 10 goluri, Dinamo are 9.

 

4

  • Cea mai în formă echipă a momentului în repriza a 2-a, Dinamo o întâlnește pe cea cu rezultatele cel mai bune în prima parte. Asta spun statisticile.
  • În ultimele 4 meciuri, Dinamo a câștigat cel puțin o repriză.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează