GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 14:30

COTE MĂRITE PENTRU LIGA 1

Etapa intermediară din Play-Off-ul Ligii 1,  programează 3 meciuri interesante.  Dacă ești parior, vezi mai jos câteva pariuri cu cote mărite care îți pot aduce un venit frumos. Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote mărite zilnic.

 5 04 2

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 120 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din Liga 1 și din cele mai puternice campionate ale Europei. Mai jos câteva pariuri de încercat:

 5 04 4 

  • FC Viitorul are un moral excelent, 2 victorii consecutive și 3 puncte avans în clasament. Oltenii nu au speranțe la titlu și vin după înfrângerea categorică administrată de CFR Cluj, 1-4 chiar la Severin. Gazdele trebuie să învingă pentru a se apropia de primul titlu din istorie.

 5 04 5

  • Ultimul meci al rundei se va desfășura pe Arena Națională, acolo unde Astra lui Șumudică vine să joace împotriva echipei FCSB. Dacă e să ne luam după statistici, vom vedea că în ultimele 12 confruntări dintre cele două, ambele formații nu au marcat în același meci. FCSB trebuie să câștige pentru a rămâne în cursa pentru titlu, dar va fi un meci echilibrat și, anticipăm noi, cu puține reușite.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează