GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi și predicții la pariuri pentru ultima etapă din Play-Off

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 16:13

COTE MĂRITE PENTRU LIGA 1

Ultima etapă a Play-Off-ului Ligii 1 va decide noua campioană a României! Este cel mai electrizant final de sezon din ultimele decenii, 3 formații având șanse la cucerirea trofeului intern. Conform casei de pariuri MaxBet.ro,  FC Viitorul este mare favorită la cucerirea trofeului, elevii lui Hagi având nevoie doar de o victorie pentru a sărbători primul titlu din istorie. Steaua e cotată cu șansa a 2-a, în vreme ce Dinamo are nevoie de un noroc imens, pentru a sărbători un titlu nesperat la începutul Play-Off-ului.

2

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 130 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din Liga 1 și nu numai. Mai jos câteva pariuri de încercat:

 

viitorul

  • Viitorul Constanța este la 90 de minute de cucerirea în premieră a titlului de campioană a României. Pentru acest lucru are nevoie de o victorie simplă cu CFR Cluj, formație fără obiectiv și fără drept de joc în următorul sezon al Cupelor Europene. Ardelenii au încasat 6 goluri în ultimele 2 etape, nereușind să marcheze. De partea cealaltă puștii lui Hagi vor încerca să cucerească trofeul fără a depinde de celelalte meciuri, un alt rezultat decât victoria echivalând în mare măsură cu pierderea dramatică a trofeului. Pariu de încercat: Viitorul conduce la pauză, cota e atractivă.

 

fcsb

  • FCSB încă speră la trofeu. Patronul roș-albaștrilor e tare supărat pe CS U Craiova, pe care a acuzat-o ca s-a predat ușor în ultima etapă contra Viitorului. Anticipăm o victorie a bucureștenilor, pronostic: FCSB – CS U Craiova , 1- pauză, 1 – final.

 

 dinamo

  • Dinamo este cea mai în formă echipă din Play-Off. Contra a făcut minuni pe banca câinilor care au șanse matematice la câștigarea trofeului. Meciul se va juca pe Ștefan cel Mare și cu siguranța va fi unul spectaculos. Anticipăm reușite de ambele părți. Pariu de încercat Dinamo – Astra, ambele formații marchează.

 

 

De curând MaxBet.ro a lansat și noua platformă de Cazino Live. Ai cele mai tari jocuri de Cazino cu care să te destinzi între câteva pariuri bine plasate. Să fiți inspirați!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează