GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Prima etapa in play-off si play-out in Liga 1. Opiniile specialistilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 16:08

Astra este cea mai in forma echipa la finalul sezonului regulat, cu o serie incredibila de victorii consecutive. Giurgiuvenii au cateva atuuri importante de partea lor: un antrenor ambitios, un lot experimentat si relatii de joc bine puse la punct, dupa cum remarca Ilie Dumitrescu, Expert Unibet. In prima etapa din play-off, Astra este favorita in meciul cu CSU Craiova.

"Va propun sa ne indreptam atentia asupra diferentei de scor posibile din acest joc. In 3 din ultimele 4 meciuri, Astra a invins-o pe Craiova la un gol diferenta, iar in sezonul regulat oltenii au pierdut de cele mai multe ori la limita. Iata asadar doua indicii pentru un pariu cu mari sanse de succes", spune Ilie Dumitrescu, indicand cota 3,85 pentru situatia in care Astra castiga la un gol diferenta. Victoriile Astrei in fata Craiovei in ultimele 4 meciuri: 1-0 (deplasare), 1-0 (acasa) si 2-1 (deplasare).

 

astra castiga la un gol diferenta

Principala favorita la titlu in viziunea agentiei de pariuri online Unibet, Steaua (cota 1,55 pentru cucerirea trofeului) are meci dificil cu CFR Cluj. Ardelenii sunt in forma, cu 4 victorii si un egal in 2017. Iar cu cele 6 puncte cu care au fost penalizati, ar fi fost inaintea Stelei, remarca fostul international roman. CFR Cluj este neinvinsa in ultimele 4 meciuri din Liga I cu Steaua: 2 victorii (2-1 la Bucuresti si 2-0 la Cluj) si 2 remize (ambele 1-1). Astfel, se poate paria pe faptul ca CFR Cluj nu pierde cu Steaua - cota 1,70 pe unibet.ro

cfr cluj nu pierde

"Viitorul - Dinamo se anunta un meci spectaculos. Asa este traditia acestor intalniri. Insa si forma de moment a celor doua echipe indica acest lucru: trupa lui Hagi a facut un meci bun la Cluj, desi a pierdut, in timp ce Dinamo si-a perfectionat jocul de cand a venit Cosmin Contra", mai spune Ilie Dumitrescu, ce recomanda pariul pe "ambele marcheaza", cota 1,85, in conditiile in care ambele echipe au inscris in 7 din ultimele 8 meciuri directe in campionat. Rezultatele din sezonul regulat au fost 2-1 si 1-1.

viitorul dinamo gg

In ceea ce priveste meciurile din play-out in Liga I, merita atentie partida in care Gaz Metan Medias are posibilitatea sa-si refaca moralul in fata ultimei clasate, ASA Targu Mures, dupa ce a ratat intrarea in play-off. Gaz Metan Medias a castigat ultimele 3 partide jucate cu ASA Targu Mures in campionat: 1-3 (in deplasare), 2-1 (acasa) si 1-0 (acasa). Cota pentru meci castigat de Gaz Metan este 1,51.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează