GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primul magazin Under Armour din Romania s-a deschis in Baneasa Shopping City

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 20:58

La deschiderea oficiala au participat sportivi importanti si celebritati ale lumii mondene

Bucuresti, 3 noiembrie, 2017 – Under Armour, unul dintre cei mai importati producatori de echipament sportiv la nivel mondial, debuteaza pe piata din Romania in parteneriat cu Kvantum Sport, distribuitorul oficial al brandului in regiune.

Magazinul Under Armour din Baneasa Shopping City are o suprafata totala de 277 mp si comercializeaza imbracaminte, incalțaminte si echipament sportiv pentru barbați, femei și tineri, si va deveni cu siguranta o destinatie favorita pentru atleti si pentru cei care practica sportul in mod activ. Linia completa de produse Under Armour disponibila in magazin ii va ajuta pe sportivi sa evolueze la potentialul lor maxim.

Deoarece puterea, energia si rezistenta sunt sinonime cu acest brand, la evenimentul de inaugurare, invitatii au avut sarcina de a-si uni fortele si a ridica impreuna o greutate de trei tone pentru a deschide oficial primul magazin Under Armour din Bucuresti.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume, Ana Maria Branza, cea mai titrata scrimera din Romania, si-au demonstrat puterea impreuna cu luptatorul Catalin Morosanu, unul dintre cei mai puternici oameni din tara.

„Suntem foarte incantati sa aducem brandul Under Armour pe piata din Romania si sa oferim, atletilor de performanta si celor amatori, echipament sportiv care inglobeaza cele mai noi materiale si tehnologii,“ a declarat Ionut Ionescu, Marketing Manager , Kvantum Sport.

Despre Under Armour, Inc.

Under Armour este un producator de pantofi si echipament sportiv de performanta care revolutioneaza modul in care se imbraca atletii din intreaga lume. Produsele inovatoare ale brandului sunt proiectate pentru a ii ajuta pe atleti sa devina mai buni si sunt comercializate in toata lumea atletilor de toate nivelurile.

Platforma Under Armour Connected Fitness™ este cea mai mare comunitate digitala de sanatate și fitness din lume.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  08 Noiembrie 2017, 22:25

Who cares ?

chr508
chr508  •  06 Noiembrie 2017, 16:42
Postat de Camelia Ignat pe 03 Noiembrie 2017, 22:01

au preturi de te doare capul. un om obisnuit nu -si permite sa cumpere nici o sapca.

Problema nu sunt preturile. Preturile sunt ok, doar nu te asteptai sa cumperi Under Armour la pret de Obor. Problema este ca magazinul este cam sarac in produse. In magazin gasesti maxim 15% din toate produsele pe care le vezi pe site.

10200950632205714
Camelia Ignat  •  03 Noiembrie 2017, 22:01

au preturi de te doare capul. un om obisnuit nu -si permite sa cumpere nici o sapca.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează