GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

PSV - la pas de titlu in Olanda, Schalke si Dortmund lupta pentru locul 2 in Germania

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 15:16

In Bundesliga, etapa a 30-a programeaza un duel direct intre doua echipe ce isi doresc locul 2 in clasament, in spatele liderului Bayern. Intre Shalke si Dortmund exista doar un punct, asa ca rezultatul dn acest meci conteaza mult pentru ambele formatii. In tur, partida a fost aprig disputata, scorul consemnat fiind 4-4.

Si acum se poate paria pe gol in ambele reprize, cota 1,67, in conditiile in care s-a consemnat cel putin un gol pe repriza in 16 din ultimele 18 jocuri disputate de Schalke acasa in campionat. In biletul zilei se poate include si un marcator, Batshuayi - cota 2,80 pentru gol in acest meci. Pana la inceput de aprilie, Batshuayi a marcat 8 goluri in 12 partide.

schalke dortmund gol in ambele reprize

In etapa cu numarul 33 din Ligue 1 avem derby intre Paris si Monaco, formatiile ce ocupa primele locuri in clasament. Rezultatul nu va influenta aceste pozitii, insa cu siguranta miza de orgoliu este foarte valoroasa la acest nivel in Franta. Echipa din Capitala este favorita, mai ales ca a castigat ultimele cinci intalniri cu adversarii sai actuali.

Paris SG si Monaco sunt cele mai ofensive formatii din Ligue 1. In partidele lor s-au consemnat in medie 3,5 goluri / joc. Acum, cota este 1,70 pentru peste 3,5 goluri marcate. Se poate plasa un pariu si pe faptul ca Paris inscrie in ambele reprize - cota 1,60, caci echipa a reusit acest lucru in ultimele doua victorii obtinute acasa cu Monaco: 5-0, respectiv 3-0.

psg monaco peste 35 goluri

"PSV se poate incorona campioana a Olandei chiar in fata marii rivale Ajax. Gazdele au nevoie de o victorie in meciul direct si un joc al rezultatelor favorabil. Am mai avut o situatie asemanatoare in Anglia, iar oaspetii s-au opus. Sa vedem daca si Ajax va avea aceasta putere... Daca privim statisticile, observam ca anul trecutt fiecare echipa si-a valorificat avantajul terenului propriu. Teoretic, acum ar fi randul lui PSV, dar intr-un derby nu se stie niciodata", comenteaza Ionel Danciulescu, Expert al agentiei de pariuri online Unibet, cel mai important meci al saptamanii in Eredivisie, in etapa 31.

Idei pentru biletul zilei de la pariuri: ambele echipe dau gol dupa pauza - cota 2,20 (atat in jocurile lui PSV, cat si in partidele lui Ajax s-au inscris in medie peste 3,6 goluri pe meci) si PSV castiga - cota 2,10 (PSV ar putea sarbatori castigarea titlului cu 4 etape inainte de final).

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează