Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 17:58

Manchester City – Real Madrid, semifinala Champions League este analizata de expertul agentiei de pariuri online Unibet. Cotele oferite de agentia de pariuri online preferata a romanilor o indica mare favorita pe Real sa ajunga in finala.

 Manchester City

 Real Madrid

In ultimele 2 editii de Liga Campionilor Manchester City a fost eliminata inca din faza optimilor

Englezii au 3 victorii, o remiza si o infrangere in cele 5 meciuri disputate pe Etihad Stadium in acest sezon european

City nu are un palmares grozav cu echipele din Spania pe teren propriu, in 7 confruntari a inregistrat 3 victorii, 2 remize si 2 infrangeri,  ambele infrangeri fiind suferite in fata Barcelonei

 Real Madrid a ajuns in ultimele 4 echipe din Champions League pentru al 6-lea sezon la rand

Spaniolii au pierdut ultima deplasare din Liga, scor 2-0 in Germania cu Wolfsburg

Madrilenii au castigat in ultimele 3 vizite in Anglia: 1-0 cu Tottenham in 2010/11, 2-1 cu Manchester United in 2012/13 si 3-0 cu Liverpool in 2014/15

De 8 meciuri Real nu a mai pierdut cu echipele din Anglia, ultima infrangere a fost in sezonul 2008/09 impotriva lui Liverpool

Experienta face diferenta?

Daca pentru Manchester City este prima semifinala de Liga Campionilor pentru Real Madrid este a 27-a prezenta in ultimele 4 competitoare - in 13 dintre aceste semifinale madrilenii reusind sa treaca in ultimul act.

City a atins faza semifinalelor de doua ori intr-o competitie UEFA, in Cupa “Winners' Cup” pe care a reusit sa o si castige in 1970, dar e o intrecere care nu mai exista din 1999. Cand vorbim de experienta nu trebuie sa stam prea mult pe ganduri, Real Madrid este pentru a 32-a oara intr-o semifinala dintr-o competitie sub egida UEFA. Cu toate ca aceasta este a 6-a prezenta consecutiva a trupei lui Zidane in penultimul act al competitiei, o singura data a reusit sa treaca mai departe, in sezonul 2013/14 o elimina pe Bayern Munchen iar mai apoi cucerea al 10-lea trofeu Champions League.

Real este mare favorita la agentia de pariuri online Unibet pentru a se califica in finala la o cota de 1.37, in timp ce un pariu pe City ne-ar tripla suma investita, cota fiind una foarte mare.

Cine merge mai departe?

Manchester City

Real Madrid

picture1 

3.25

1.37

 

Aguero sau Ronaldo?

Portughezul este golgheterul competitiei cu 16 reusite, are cat urmatorii doi clasati Muller si Lewandowski la un loc care au cate 8 goluri marcate fiecare. Cristiano a calificat-o de unul singur pe Real, a reusit un hattrick impotriva lui Wolfsburg, nemtii nu au mai reusit sa reactioneze desi aveau un avantaj de 2-0 obtinut in prima mansa. Ronaldo are 31 de goluri in Primera Division dar la ultima etapa (unde el nu a evoluat) a fost depasit in clasamentul marcatorilor de Suarez care in ultimele 2 jocuri pentru catalani a inscris de 7 ori.

Cu 23 de reusite in Premier League pana acum Aguero se claseaza pe locul secund in topul marcatorilor din acest sezon, sub englezul Kane. Desi are doar 2 reusite in Liga pentru “cetateni” el ramane pericolul numarul 1 pentru apararea spaniolilor care nu arata foarte bine, tocmai ce a luat 2 goluri in weekend de la Rayo, o echipa cu probleme la retrogradare.

Cine da primul gol?

Aguero

Ronaldo

 picture1

5.20

4.45

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion