GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Romania – Danemarca : poate fi „certificatul de nastere” al unei generatii noi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 15:14

Inaintea meciului Romania - Danemarca de pe 26 martie, programat sa se desfasoare la Cluj-Napoca, casa de pariuri online Unibet a pregatit o analiza video si ponturi de pariere exprimate prin vocea ambasadorului agentiei, Ilie Dumitrescu.

romania danemarca cote generale

"Romania nu are decat varianta victoriei in meciul cu Danemarca, pentru a continua cu sanse cursa pentru Mondialul din Rusia. Calculele calificarii au devenit complicate si cred ca un alt rezultat nu ne-ar ajuta deloc. Un succes in acest joc ar putea fi “certificatul de nastere” al unei noi generatii, iar tricolorii ar trebui sa speculeze momentul. Pentru un meci atat de important, Unibet le-a pregatit fanilor un pariu special", comenteaza fostul star al Nationalei, indicand cota 2,05 pentru victoria Romaniei, cu mentiunea ca la acest pariu miza este returnata in caz de meci egal.

 

romania castiga cu dnb

Romania are mai multe victorii in intalnirile directe cu Danemarca, 4 versus 3. Partea mai putin buna este ca, in actualele preliminarii, tricolorii nu au reusit nicio victorie pe teren propriu. O alta statistica, cea cu privire la rezultatele din meciurile oficiale Romania - Danemarca (6-1, 3-1, 2-5), ofera o idee de pariuri: "ambele marcheaza", cota 2,06 pe unibet.ro. "Este adevarat ca ultima intalnire oficiala a avut loc acum 14 ani si nu ne face placere sa ne amintim de acel rezultat. Este posibil un astfel de scenariu si acum, la Cluj? Desigur, insa mi-as dori ca Romania sa marcheze macar cu un gol mai mult decat danezii", puncteaza Ilie Dumitrescu.

 

ambele dau gol

Acesta explica si cea mai recenta surpriza a agentiei de pariuri sportive pe care o reprezinta: "Unibet v-a pregatit o oferta speciala la meciul Romania – Danemarca. Jucatorii care isi deschid un cont nou vor beneficia de o cota excelenta (5,00) pentru cel putin un gol marcat in meciul de la Cluj. Valoarea obisnuita pentru un astfel de pariu este 1,12, asa ca beneficiul este usor de sesizat! Iar sansele de succes sunt destul de mari, daca luam in calcul ca ultima remiza alba la un joc al Romaniei din preliminariile mondiale s-a inregistrat in 1985, cand am gazduit echipa Angliei".

 

gol in meci cota 5 oferta

Astfel, Romania are 39 de meciuri consecutive gazduite in preliminariile Campionatelor Mondiale in care nu s-a consemnat un egal cu scor 0-0. Pentru cota speciala dedicata clientilor noi, se va selecta pariul "Romania - Danemarca, peste 0.5 goluri in meci".

Ilie Dumitrescu analizeaza si celelalte partide programate in Grupa E. Derby-ul momentului este Muntenegru – Polonia. "Rezultatul ne intereseaza in mod direct. Echipa golgheterului Lewandowski este favorita, insa nu va avea viata usoara la Podgorica. Muntenegru este o echipa ambitioasa, capabila de surprize, asa cum am vazut la Cluj. Avantajul terenului propriu s-ar putea sa fie decisiv in acest joc", explica Ilie Dumitrescu, care mizeaza pe faptul ca Muntenegru nu va pierde in fata Poloniei (cota 1,85 la casa de pariuri online Unibet). Ultimele doua meciuri dintre aceste echipe s-au disputat in preliminariile CM 2014 si s-au terminat la egalitate: 1-1 si 2-2. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează