GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Romanul Dan Murariu a devenit Ambasador Unibet Poker

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 20:02

Cel mai prolific jucator la Unibet Open, romanul Dan Murariu, a devenit recent Ambasador Unibet Poker, alaturandu-se altor mari nume din acest domeniu. Aceasta colaborarea marcheaza un nou pas facut de catre brandul Unibet in tara noastra, dupa ce Ilie Dumitrescu a devenit Ambasador Unibet, iar Ionel Danciulescu a fost desemnat Expert Unibet. "Ma simt mandru si onorat sa fiu oficial din nou in marea familie Unibet. Atat oficial, in 2010, cat si neoficial, in tot acest timp relația mea cu Unibet a fost una excelenta. Ma bucur sa ma alătur lui Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu, doua legende ale sportului romanesc pe care le respect foarte mult, chiar dacă se stie rivalitatea pe care am avut-o noi rapidistii cu Steaua și Dinamo. Impreuna sper sa ajutam Unibet sa ajunga la cel mai inalt nivel si sa oferim cele mai bune servicii si expertize clientilor nostri", a declarat Dan Murariu.

Celebrul brand de poker, cazino si pariuri online este astfel tot mai ancorat in Romania, unde detine licenta completa acordata de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. In luna decembrie, Unibet a adus la Bucuresti etapa care a incheiat sezonul 2016 al Unibet Open, marcand o participare record de 603 jucatori la Main event-ul cu cu un buy-in de 1100 de euro. Romanii au dominat participarea la masa finala, cu 7 reprezentanti din totalul de 9 jucatori. Peste 40% dintre participantii la turneu au fost romani, iar procentul a ajuns la 78% in runda finala, unde castigatorul a fost tot un roman, Traian Bostan.

La Bucuresti, Dan Murariu a ajuns la a saptea masa finala la Unibet Open, terminand insa pe locul 6 in evenimentul principal. Legatura lui Dan Murariu cu brandul Unibet este una foarte puternica, acesta inregistrand numeroase succese in turneele Unibet de-a lungul timpului. Dan Murariu si Mateusz Moolhuizen sunt singurii dublu-campioni ai Unibet Open. Romanul a castigat la Varna in 2010 si la St. Maarten in 2012. "Pentru mine, Unibet Open este si va ramane turneul meu de suflet. Inca de la prima editie la care am participat, in 2009, m-am simtit excelent si mi-am dorit sa revin. Am reusit de 25 ori momentan si imi doresc sa ajung la cat mai multe participari. Unibe Open este mai mult decat un turneu de poker, Unibet Open este o mini vacanta pentru jucatorii care petrec mult timp online, iar aici pot combina pokerul cu distractia. Astept cu nerabdare urmatoarele editii  si sper ca Unibet Open sa revina la Bucuresti cat mai curand", a mai punctat noul Ambasador Unibet pentru Poker.

"Colaborarea cu Dan Murariu este fireasca. Se poate spune ca, pana si dincolo de formalitati, Dan face parte din marea familie Unibet Poker, daca ne uitam doar la performantele sale in cadrul turneelor organizate de catre noi de-a lungul timpului. Afinitatea lui Dan Murariu pentru brandul Unibet este acum marcata in mod oficial. Din nou se confirma implicarea activa a Unibet si validarea motto-ului "De la jucatori, pentru jucatori", iar Dan Murariu va fi parte dintr-o echipa de mare performanta, dovedindu-si pasiunea si abilitatile in lumea pokerului la nivel global", a declarat Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet in Romania.

Noul Ambasador Unibet Poker va putea fi vazut in actiune la Londra, unde festivalul Unibet Open se va desfasura intre 22 si 26 februarie la The Poker Room, in cadrul Grosvenor Victoria Casino. Unibet Open este un turneu ce nu trebuie ratat, atragand jucatori de toate categoriile, de la pasionati de poker la profesionisti in jocuri de poker live si online.

Alaturi de Dan Murariu, la Unibet Open Londra vor fi prezente nume grele din pokerul international, precum Viktor "Isuldur1" Blom, Ian Simpson, Dara O’Kearney, David Lappin, David Vanderheyden, Charlotte van Brabander, Espen Uhlen Jorsad, dar si Traian Bostan, castigatorul Unibet Open Bucuresti.

Unibet Open Londra 2017 va fi cel mai probabil un succes rasunator. Este al saselea eveniment organizat in capitala Marii Britanii si programul include acum 11 turnee diferite. Pe langa Main Eventul de 900 + 90 lire, exista un High Roller de 2 zile de 2020 lire, Turbo Bounty tournament, NLH Freezeout si Unibet Open Deepstack. Dintre participantii la evenimentul principal, aproximativ 200 s-au calificat online, castigand pachete complete in valoare de 2000 de lire fiecare. Pachetele includ participarea, cazarea la hotel pentru 4 nopti si decontarea unor cheltuieli de calatorie.

Unibet face parte din Grupul Kindred, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume, cu peste 15 milioane de jucatori in 100 de tari. Compania a fost fondata in 1997 de catre Anders Ström si este listata la bursa Nasdaq din Stockholm inca din 2004. Kindred se angajeaza sa ofere clientilor sai cea mai buna oferta si experienta la jocurile de noroc online de pe piata, intr-un mediu absolut sigur, inclusiv in Romania.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează