GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

S-a scris ISTORIE! JACKPOT de 1,5 milioane RON la MaxBet.ro!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 13:34 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 11:19

JACKPOTUL DE INIMĂ NEAGRĂ A AJUNS LA MURFATLAR

Moment istoric pe maxbet.ro! Un utilizator norocos din Județul Constanța a pus mâna pe cel mai mare Jackpot din istoria Maxbet.ro, în valoare de 1,532,613.21 RON, oferit la unul dintre sloturile EGT.

Trifoiul cu patru foi, rețeta norocului pe MaxBet.ro

Determinarea jucătorului și simbolul norocos al trifoiului cu patru foi al jocului 40 Mega Clover au dus la un câștig de peste 300.000 EURO, având un pariu pe o miză de 20 RON. El a descoperit combinația câștigătoare la scurt timp după ce s-a realăturat cazinoului online MaxBet.ro.

Am luat legătura cu fericitul câștigător și am discutat despre ce reacție a avut când a aflat vestea cea mare, tacticile de joc, dar și ce va face cu jackpotul.  

1. Pentru început, care a fost prima reacție pe care ai avut-o când ai aflat vestea cea mare?

Eram la pescuit alături de prietenii mei și am strigat. Nu știam dacă este real ceea ce se întâmplă, nu mă așteptam să câștig jackpotul cel mare!

2. Ai un slot preferat sau anumite tactici în mânecă?

Nu am o tactică anume. Îmi plac jocurile clasice, cu simboluri fructate sau clasicii „șeptari”, preferatul meu fiind 40 Burning Hot. Nu mă consider o persoană superstițioasă, dar jocul care mi-a adus acest câștig se numește 40 Mega Clover, simbolul principal fiind trifoiul cu patru foi. Nu știu dacă este vreo legătură, dar așa îmi place să cred…

3. Care a fost cel mai mare câștig pe care l-ai obținut la sloturi online sau aparate până acum? Ce vei face cu suma de bani câștigată din acest Jackpot? 

Acesta este cel mai mare câștig de până acum. Eu sunt un om simplu… doresc să îmi cumpăr un imobil și să-mi întemeiez o familie. 

4. Vei continua să joci la MaxBet.ro? Ai un mesaj pentru ceilalți jucători de Cazino? 

Deși luasem o pauză, am revenit la MaxBet și se pare că a fost cu noroc. Voi continua să joc, cine știe, poate norocul îmi va surâde din nou. Nu știu ce să spun, îi sfătuiesc să joace în continuare și să nu își piardă speranța, nu se știe de unde sare iepurele!

De ce jucăm? Jucăm fiindcă merităm! Alătură-te câștigătorilor MaxBet.ro, descoperind selecția noastră de sloturi, pariuri, Live Cazino. În fiecare zi ai ceva de jucat și misiuni de îndeplinit. De la cele mai noi sloturi apărute până la cele mai populare, găsești oricând ceva pe gustul tău. Distrează-te responsabil oriunde, oricând și bucură-te de experiența MaxBet.ro de pe orice device!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează