GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sarcina grea pentru Astra, misiune imposibila pentru Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 12:46

Saptamana foarte importanta pentru fotbalul romanesc, cu Steaua si Astra jucand in play-off-urile Ligii Campionilor, respectiv Europa League. Din cinci formatii prezente la startul celor doua competitii intercluburi, Liga I a ramas doar in cele doua combatante, rezultand o mare presiune pe cele amandoua. Adversarele, Manchester City si West Ham United, par din alta lume, fotbalistic si financiar vorbind. “Trupa lui Laurentiu Reghecampf s-a calificat in preliminariile Champions League dupa o prestatie excelenta in dubla cu Sparta Praga. In drumul catre grupe, Steaua va avea o misiune aproape imposibila in fata lui Manchester City, cel mai dificil adversare posibil”, spune Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri online Unibet. Un rezultat bun pentru stelisti il poate reprezenta si egalul, unul ce le-ar mai da sperante la calificare si in deplasarea de la Manchester. Un astfel de rezultat primeste o cota de 4,50 la Unibet.

 

 

Stanciu, salvatorul Stelei?

Tanarul international roman a fost decisiv in multe momente pentru formatia sa de club, atat in sezonul precedent, cat si-n cel actual, dar in fata unui oponent ca City, numarul 10 al Stelei trebuie sa fie la nivel maxim. “Manchester City este fara indoiala marea favorita in jocul cu Steaua de pe Arena Nationala. Vom vedea practic o ciocnire intre doua lumi separate de milioane de euro. City este construita pe banii pompati cu generozitate de seicul Mansour, in timp ce Steaua se bazeaza pe pragmatismul financiar al lui Gigi Becali, pe profesionalismul lui Laurentiu Reghecampf si pe inspiratia lui Nicolae Stanciu”, crede Ilie Dumitrescu. “Ros-albastri” se bazeaza mult pe avantajul terenului propriu, iar o eventuala victorie nu trebuie exclusa, mai ales la ce cota este prezentata de Unibet - 7,00.

 

Duel dificil si pentru Astra 

 “In sezonul trecut, giurgiuvenii au reusit sa-i elimine pe englezi, din turul III preliminar, insa, in acest an, datele problemei s-au schimbat radical. Asta a ramas fara cateva piese de baza: Budescu, Enache, Gaman si chiar Alibec, nerefacut inca, iar antrenorul Marius Sumudica este suspendat”, analizeaza Ilie Dumitrescu. Anul trecut, englezii pierdeau la Giurgiu, scor 1-2, insa Bilic trimitea in teren garnitura a doua. Cu toate astea, avantajul moral acumulat de giurgiuveni de acel rezultat nu trebuie ignorat. Victoria gazdelor este premiata cu o cota de 5,50 la Unibet.

 

Ambele inscriu - cota 1,94

Avem de-a face cu doua formatii ofensive, dar si care au de furca in defensiva. Giurgiuvenii au primit gol in fiecare din cele patru partide de pe teren propriu din acest sezon, in timp ce “ciocanarii” au incasat gol in sase din cele opt meciuri disputate in aceasta vara. “Chiar si fara victorie in primele cinci meciuri din acest sezon, giurgiuvenii au marcat de fiecare data cate un gol acasa”, confirma Ilie Dumitrescu. Cota pentru pronosticul “ambele marcheaza” este profitabila - 1,94.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează