GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Se da startul Ligii I. Steaua super favorita sa castige campionatul

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 11:01

Chiar si cu schimbari majore de lot, trupa pregatita de Laurentiu Reghecampf este considerata de specialisti princiapala candidata la titlu. Rand pe rand, Papp, Marica, Varela, Chipciu, Kharja, Gebhart sau Bawab au parasit gruparea din Ghencea, iar pe lista sosirilor putem trece, cu exceptia lui Chatziisaias, doar fotbalisti din Liga I. Traditia, pregatirea fizica aproape ireprosabila sau prospetimea unor nume noi ce vor sa se afirme fac din Steaua formatia cea mai probabila sa castige campionatul - cota 1,70 la Unibet.

La fel ca si-n stagiunea precedenta, specialistii vad o lupta mai degraba in doi. Pentru prima data participanta in preliminarile Champions League, Astra a anuntat, prin vocea antrenorului Marius Sumudica, ca trei fotbalisti sunt aproape sa semneze cu giurgiuvenii - Essombe, Budescu si Sapunaru. 2,20 este cota de care beneficiem daca mergem pe mana Astrei pentru al doilea sezon la rand.

 Dupa 10 ani de seceta in ceea ce priveste titlul de campioana, fanii dinamovisti sunt din nou increzatori. Formatia lor favorita a aratat bine in sezonul trecut, iar plecarea lui Mircea Rednic s-ar putea sa scape neobservata, mai ales ca pe banca tehnica a venit un alt dinamovist cu state vechi, Ioan Andone. Beneficiind de un lot omogen, Dinamo este a treia echipa pe lista celor de la Unibet la castigarea campionatului - cota 8,50. Cea mai improbabila formatie sa ridice trofeul la sfarsitul sezonului este FC Volunari - cota 251.

 

Steaua, Astra si Dinamo sunt si primele pe lista atunci cand vine vorba si de castigarea Cupei. “Ros-albastrii” au 22 de trofee in palmares, ultimul acontat in stagiunea 2014/2015. 2,50 este cota pentru Cupa cu numarul 23 pentru stelisti. Astra, desi are o singura Cupa castigata, este a doua favorita - cota 3,50, in timp ce Dinamo, cu 13 astfel de trofee in visterie, primeste cota 7,00 la Unibet sa se impuna la finalul traseului din Cupa.

 

Ioan Hora, jucatorul celor de la Pandurii, a castigat in stagiunea trecuta titlul de golgheter, cu 19 reusite. In actualul sezon, internationalul roman este cotat cu 5,00 sa repete performanta. Dar Hora nu este principalul favorit sa devina cel mai bun marcator al Ligii I. Florin Tanase, “perla coroanei” de la Viitorul, autorul a 15 goluri in sezonul trecut, este optiunea princiapala a celor de la Unibet - cota 4,00.

 

Cateva partide interesante sunt programate inca din prima runda. Vineri, de la ora 18:30, are loc meciul FC Voluntari - FC Viitorul, intalnire ce deschide actualul sezon. In aceeasi zi, de la ora 21:00, urmeaza “derby-ul” Olteniei, Pandurii contra celor de la CSU Craiova. Astra - Dinamo este duelul ce va atrage cele mai multe priviri, sambata, cu incepere de la ora 21:00. Principala favorita la titlu, Steaua, va debuta acasa, duminica, de la ora 21:00, contra unei alte echipe europene, CSMS Iasi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bratia2003
bratia2003  •  26 Iulie 2016, 15:22

Daca zice Ilie, n-o sa fie asa. El este "teoretician", e bun la emisiunile de pe DiGi. ca antrenor n-a facut nimic. Eu zic sa nu se grabeasca cu aprecierile.

1518139585160643
Ioan Tarnavean  •  25 Iulie 2016, 11:18

Am o intrebare.D-l Dumitrescu Ilie este ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

948327571867742
Molnar Attila  •  24 Iulie 2016, 10:49

Nu e corect, cinstit, cum e ajutat -steaua-si astra-, pentru rezultate bune.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează