GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Secretul care duce FC Viitorul spre titlu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 10:00

Aflată la un pas de titlul de campioană, FC Viitorul are un atu în plus față de celelalte echipe din Liga 1. Din 2015, clubul lui Gheorghe Hagi se află într-un parteneriat cu Herbalife România, care este sponsor oficial în materie de nutriție sportivă al echipei constănțene. Parteneriatul va continua și anul viitor, iar evenimentul a fost marcat de Herbalife printr-o vizită la baza sportivă a Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”.

“Se vede în performanțe”

Acțiunea a cuprins o vizită la sala de trofee, dar și la antrenamentul echipei constănțene, un prânz alături de jucători și o discuție liberă cu Hagi despre fotbal. “Unele dintre principiile importante din filosofia mea sunt alimentația și odihna. Dacă nu le respecți, nu te poți antrena. Trebuie să dormi și să mănânci bine ca să ai putere și să te pregătești la capacitate maximă. Odihna și nutriția personalizată sunt cruciale”, a explicat cu zâmbetul pe buze cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, dezvăluind și felul în care parteneriatul cu Herbalife și-a pus amprenta asupra echipei: “Se vede în performanțe, am crescut de la an la an. Acum suntem la un singur pas de titlu și încercăm imposibilul. Dacă ne iese, va fi extraordinar. Nu ne-am gîndit niciodată că putem ajunge aici”. La finalul întâlnirii, Hagi a fost asaltat pentru autografe și fotografii, făcând o repetiție pentru momentul în care FC Viitorul va cuceri primul titlu de campioană. 

Pe urmele lui Cristiano Ronaldo

Omul căruia îi revine sarcina de a se îngriji de nutriția echipei este fiziokinetoterapeutul clubului constănțean, Paul Ciocănescu. Acesta a dezvăluit că elevii lui Hagi folosesc același produs revoluționar ca și starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo. “Înainte de efort, avem shake-urile proteice, iar în timpul antrenamentelor, utilizăm un nou produs, revoluționar, CR7 Drive, pe care-l folosește și Cristiano Ronaldo, acesta ajutându-i pe sportivi să aibă o rezistență deosebită și o concentrare maximă la antrenamente. La finalul ședințelor de pregătire, în funcție de specificul acestora, folosim două produse, Strenght și Endurance. Primul este pentru dezvoltarea masei musculare, iar celălalt pentru refacerea după efortul intens depus la antrenament. Pentru o capacitate de concentrare și o bună rezistență la efort folosim Liftoff și le suplimentăm nutriția jucătorilor cu batoane proteice”, a povestit Paul Ciocănescu. Grație acestei susțineri, băieții lui Hagi au rezistat la cote înalte pe parcursul unui sezon care le poate aduce coroana Ligii 1. 

Nutriție pentru performanță sportivă 

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenți Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie - înainte, în timpul și după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance.

Produsele din gama Herbalife24 au fost create și dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de știință. Gama a fost creată cu ingrediente care oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcție de nevoile specifice, tipul de antrenament și de intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport.

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer și cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică ce oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susține recuperarea după antrenamentele anaerobe și ajută la refacerea rapidă și creșterea masei musculare.

Ce este CR7?

CR7 este o băutură de ultimă generație care conține carbohidrați și electroliți pentru menținerea performanței de anduranță și este recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții adecvate. Ingredientele principale o transformă într-un produs foarte potrivit pentru o gamă largă de activități sportive de anduranță: fotbal, spinning, alergare sau alte sporturi care presupun efort fizic prelungit. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează