GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Secretul care duce FC Viitorul spre titlu » Început în 2015, parteneriatul dintre Herbalife şi clubul lui Hagi va continua şi în sezonul următor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 00:00

Aflată la un pas de titlul de campioană, FC Viitorul are un atu în plus faţă de celelalte echipe din Liga 1.

Din 2015, clubul lui Gheorghe Hagi se află într-un parteneriat cu Herbalife România, care este sponsor oficial în materie de nutriţie sportivă al echipei constănţene.

Parteneriatul va continua şi anul viitor, iar evenimentul a fost marcat de Herbalife printr-o vizită la baza sportivă a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".

"Se vede în performanţe"

Acţiunea a cuprins o vizită la sala de trofee, dar şi la antrenamentul echipei constănţene, un prânz alături de jucători şi o discuţie liberă cu Hagi despre fotbal.

"Unele dintre principiile importante din filosofia mea sunt alimentaţia şi odihna. Dacă nu le respecţi, nu te poţi antrena. Trebuie să dormi şi să mănânci bine ca să ai putere şi să te pregăteşti la capacitate maximă. Odihna şi nutriţia personalizată sunt cruciale", a explicat cu zâmbetul pe buze cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, dezvăluind şi felul în care parteneriatul cu Herbalife şi-a pus amprenta asupra echipei: "Se vede în performanţe, am crescut de la an la an. Acum suntem la un singur pas de titlu şi încercăm imposibilul. Dacă nu iese, va fi extraordinar. Nu ne-am gîndit niciodată că putem ajunge aici".

La finalul întâlnirii, Hagi a fost asaltat pentru autografe şi fotografii, făcând o repetiţie pentru momentul în care FC Viitorul va cuceri primul titlu de campioană.

Pe urmele lui Cristiano Ronaldo

Omul căruia îi revine sarcina de a se îngriji de nutriţia echipei este fiziokinetoterapeutul clubului constănţean, Paul Ciocănescu. Acesta a dezvăluit că elevii lui Hagi folosesc acelaşi produs revoluţionar ca şi starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

"Înainte de efort, avem shake-urile proteice, iar în timpul antrenamentelor, utilizăm un nou produs, revoluţionar, CR7 Drive, pe care-l foloseşte şi Cristiano Ronaldo, acesta ajutându-i pe sportivi să aibă o rezistenţă deosebită şi o concentrare maximă la antrenamente.

La finalul şedintelor de pregătire, în funcţie de specificul acestora, folosim două produse, Strenght şi Endurance. Primul este pentru dezvoltarea masei musculare, iar celălalt pentru refacerea după efortul intens depus la antrenament.

Pentru o capacitate de concentrare şi o bună rezistenţă la efort folosim Liftoff şi le suplimentăm nutriţia jucătorilor cu batoane proteice", a povestit Paul Ciocănescu.

Graţie acestei susţinere, băieţii lui Hagi au rezistat la cote înalt pe parcursul unui sezon care le poate aduce "coroana" Ligii 1.

Nutriţie pentru performanţă sportivă

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie - înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength şi Rebuild Endurance.

Produsele din gama Herbalife24 au fost create şi dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători şi oameni de ştiinţă.

Gama a fost creată cu ingrediente care oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, tipul de antrenament şi de intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport.

Fiecare produs joacă un rol esenţial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conţine proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creşterea masei musculare şi funcţionează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic şi susţine nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 şi B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecţie şi hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susţine recuperarea după exerciţii aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen şi refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creşterea masei musculare.

Ce este CR7?

CR7 este o băutură de ultimă generaţie care conţine carbohidraţi şi electroliţi pentru menţinerea performanţei de anduranţă şi este recomandată atât sportivilor profesionişti cât şi pasionaţilor de sport care înţeleg importanţa unei nutriţii adecvate.

Ingredientele principale o transformă într-un produs foarte potrivit pentru o gamă largă de activităţi sportive de anduranţă: fotbal, spinning, alergare sau alte sporturi care presupun efort fizic prelungit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close