GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sevilla - Leicester si Porto - Juventus: cote provocatoare la pariuri online

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 16:49

Cotele propuse de casele de pariuri sportive tin cont in general de foarte multe elemente de ordin statistic si nu numai, calculandu-se sansele teoretice pentru ca anumite evenimente sa devina realitate. Acolo unde exista insa sanse mai putine, nu inseamna ca acele mici posibilitati nu se pot transforma in realitate, dupa cum o demonstreaza adesea rezultatele din fotbal. 

Meciurile serii de miercuri din UEFA Champions League sunt Sevilla - Leicester si Porto - Juventus. Germanul Felix Brych si francezul Clement Turpin se vor afla la centru in Sevilla, respectiv Porto.

Leicester City merge in Spania in incercarea de a salva un sezon in Premier League total opus celui de anul trecut. Daca in 2015/2016, Vulpile reuseau sa cucereasca trofeul, iata ca in 2016/2017 se lupta sa evite retrogradarea.

Liga Campionilor este singura competitie unde Leicester s-a descurcat foarte bine in acest sezon. In fata celor de la Sevilla, britanicii au sanse foarte reduse de a castiga - cota 9,95. Si totusi, nu este exclus un rezultat de egalitate - cota 5,25. Ramane de vazut daca Leicester City este capabila de o surpriza majora in Champions League in acest an, asa cum a reusit anul trecut in Premier League.

sevilla leicester cote generale

Cert este ca Sevilla nu va ceda usor. Echipa se afla pe locul 3 in La Liga, la trei puncte distanta de liderul Real Madrid. In ultima etapa de campionat, Sevilla a invins cu 2 la 0 pe Eibar, echipa de pe locul 7. Daca Sevilla va rata victoria, cel mai probabil acest lucru se va intampla la limita. O alta cota provocatoare este cota 7,00 pentru "remiza si ambele echipe marcheaza".

sevilla leicester egal si gg

Liderul din Serie A, Juventus, joaca in deplasare la Porto, in celalalt meci al serii de miercuri in UEFA Champions League. Cu 7 victorii in 7 meciuri, italienii merg in Portugalia cu gandul la victorie, insa cu siguranta s-ar multumi si cu un egal, in ideea de a decide calificarea in retur, pe teren propriu.

Juventus are mai multe sanse de a se impune pe tabela - cota 2,45 la casa de pariuri online Unibet. Daca tinem cont de apetitul ofensiv al ambelor formatii si de scorurile reusite in meciurile de campionat din cea mai recenta etapa (Porto 4-0 si Juventus 4-1), se poate miza si pe un pariu pe faptul ca se vor inscrie peste 2,5 goluri - cota 2,48. Mai sigur pare insa plasamentul pe "ambele marcheaza" - cota 2,00.

porto juve cote generale

Pasionatii de pariuri sportive online pot gasi la Unibet peste 400 de optiuni de pariere pe fiecare dintre cele doua meciuri programate miercuri seara, dar pot profita si de pariuri live, pentru a trai la intensitate maxima partidele.

Vezi oferta completa UNIBET pentru Champions League  >>>

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close