GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Show la Pitești: Cupa Dolce Sport vine în oraș!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 12:29

Cel mai scurt drum spre Euro este participarea la Cupa Dolce Sport, cea mai tare competiție pentru suporteri! Câştigătorii marii finale merg în Franţa, pentru a fi alături de naționala României!

Campionatul de fotbal amator 5X5 și-a consumat deja primele două episoade, peste 7.000 de oameni asistând la evenimentele din Iași și București, iar în weekendul 7-8 mai ajunge la Pitești, în Piața Primăriei. Preliminariile sunt sâmbătă, între 10-22, iar fazele finale au loc duminică, tot de la 10 la 22!

Câştigatorii fiecărei etape locale vor participa la Finala Naţională din luna mai, de la Constanţa. Iar echipa câştigătoare a Cupei Dolce Sport va susține tricolorii în Franța!

Evenimentul de la Pitești va fi unul cu adevărat de neuitat, plin de premii și de alte surprize atât pentru participanți, cât și pentru spectatori. Iată câteva dintre activitățile ce vor însufleți fanii din Piața Primăriei:

  • Escape Room – decorul de la interior trimite participantii in vestiarul Nationalei de Fotbal. Participantii trebuie sa gaseasca Cupa intr-o cursa contra timp, parcurgand indiciile si descoperind locatia finala.
  • Fussball – 4 mese la care vizitatorii evenimentului pot juca pana cand intra in teren echipa favorita
  • Air-brush tatoo – un tatuaj temporar care sa le aduca aminte de participarea la Cupa Dolce Sport
  • Cabina GIF – o reinterpretare moderna a clisicei cabine foto, unde vizitatorii isi pot face fotografii pe care le pot primi apoi pe mail sub forma unui GIF, de asemenea disponibile pe site-ul www.cupadolcesport.ro
  • Suturi la poarta – participantii isi pot exersa suturile la poarta special amenajata in apropierea terenului de fotbal; au la dispozitie 10 incercari, fiind premiati pe loc daca introduc mingea in fiecare dintre cele 6 gauri din poarta.
  • Telekom Experience – vizitatorii pot descoperi ce inseamna experienta televiziunii interactive de la Telekom, functionalitatile si beneficiile ei – de la meniul usor de navigat si personalizat, la posibilitatea de programare si inregistrare a filmelor si meciurilor preferate, pentru a revedea apoi cele mai frumoase momente.

 Intra pe www.cupadolcesport.ro pentru detalii si program complet. Baftă la Cupa Dolce Sport!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1038657716209583
Valentin Ionascu  •  06 Mai 2016, 13:04

M.am inscris de pe 05. 05. 2016,dar nu am fost contactat de nimeni, telefon : 0740946094., Multumesc !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close