GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Simona iti poate garanta succesul in finala Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 18:09

Iți place tenisul? Atunci este imposibil sa nu-ți placa Simona Halep! Tocmai de aceea Fortuna iți propune un pariu din colecția celor irezistibile. Iată, in câteva cuvinte, despre ce este vorba: accesează site-ul efortuna.ro și plasează un pariu simplu la selecția „Pariu pe invingătoare 2016” la Australian Open pe Simona Halep pâna luni, 18 ianuarie, ora 01:59.

În cazul în care Simona Halep va ajunge în finala turneului, esti câștigător. Dacă învinge în ultimul act, pariul este validat câștigător. În cazul în care pierde finala, miza îți va fi returnată. În cazul în care Simona Halep nu ajunge în finală, miza va fi pierdută.

Dacă Simona Halep abandonează în timpul turneului, până la finală, pariul este considerat pierdut. Această promoție poate fi folosită de mai multe ori de același jucător. Cu puțina atenție aceasta promotie poate transforma un parior in castigator.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  17 Ianuarie 2016, 11:51

cal schiop

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  17 Ianuarie 2016, 06:08

Asta e cea mai tare gluma de pa anul asta...mai urmeaza aia cu Romania sa castige Euro si e gata

betman99
betman99  •  13 Ianuarie 2016, 17:39

O oferta penibila, mai aveti mult pina departe... si aici ma refer la toate casele romanesti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează