GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sistem mai simplu de impozitare la pariuri online si alte vesti bune pentru clientii Unibet

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 16:20

Vesti excelente au fost anuntate pentru clientii operatorului de pariuri sportive online Unibet: incepand cu data de 23 martie 2018, se retine la sursa impozitul datorat catre stat, companiile platind in numele jucatorilor aceste taxe pentru sumele retrase. Se elimina astfel, cu aceasta data, birocratia generata de catre completarea si depunerea declaratiei anuale.

Pentru a marca aceasta schimbare de bun augur pentru clienti si pentru acest domeniu al jocurilor online, agentia de pariuri sportive Unibet, licentiata in Romania pentru pariuri pe internet, a anuntat si alte vesti bune. Promotional, in perioada 23 martie - 31 iulie 2018, Unibet va plati pentru clientii sai taxa de 1% pentru toate retragerile mai mici de 66.750 lei, fara a opri insa de la clienti respectiva taxa! Astfel, 100% din castiguri vor ajunge la clienti, fara absolut nicio obligatie ulterioara din partea acestora. Mai departe, din 31 iulie, Unibet va retine impozitele pentru retrageri, ocupandu-se in numele clientului de declarare si de plata.

Retragerile efectuate in intervalul 1 ianuarie - 23 martie 2018 vor fi declarate la ANAF prin intermediul declaratiei unice, conform noilor cerintelor legale. Mai departe, incepand cu data de 23 martie, se aplica acest principiu simplu prin care clientul nu mai are nicio grija legata de declarare sau de plata impozite.

Mai mult decat atat, agentia de pariuri sportive online Unibet a anuntat si o alta veste buna: a fost modificata suma minima de depunere pentru alimentarile cu card. Astfel, suma minima pe care un jucator o poate depune acum in contul sau Unibet scade de la 50 RON la 25 RON. Aceasta devine si noua suma pentru care un jucator devine eligibil pentru a primi bonusurile de bun venit.

"Ne dorim ca jucatorii nostri sa aiba o experienta de joc cat mai placuta si pe langa eliminarea birocratiei pentru completarea si depunerea declaratiei pentru veniturilor din jocurile de noroc, pentru care foarte multi jucatori s-au plans, incepand cu 23 martie 2018, acestora nu li se va retine nicio taxa pentru retragerile efectuate intre 23 martie si 31 iulie", subliniaza Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet Romania.

Despre Kindred Group

Kindred Group este unul dintre cei mai importanti operatori mondiali de jocuri de noroc, cuprinzand diverse companii in Europa si Australia. In Romania, Kindred Group opereaza 2 branduri: Unibet si Vlad Cazino. Prin cele 11 branduri pe care le opereaza, Kindred Group ofera pentru peste 20 de milioane de consumatori excelente forme de divertisment, intr-un mediu sigur, corect si sustenabil. Compania cu circa 1.400 de angajati este listata la Nasdaq Stockholm Large Cap, fiind de asemenea membra a European Gaming and Betting Association (EGBA), precum si membru fondator al ESSA (integritatea pariurilor sportive). Kindred Group este auditata si certficata de eCOGRA pentru conformitate cu Recomandarea UE din 2014 cu privire la Protectia Consumatorului si Pariurile Responsabile (2014/478/EU).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează