Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 16:30

Unul dintre primele site-uri de pariuri online autorizate În România, winmasters.com, are în plan sponsorizarea unei echipe de fotbal din Liga 1. În Europa, winmasters.com sponsorizează deja formaţia cipriotă APOEL Nicosia. 

Potrivit unui comunicat al winmasters.com, o dată cu obţinerea autorizaţiei de funcţionare acordată de Oficiul pentru Jocuri de Norco în data de 24.06.2015, România devine o piaţă-cheie, datorită potenţialului mare în domeniul pariurilor sportive, dar şi pentru că strategia companiei este accea de a funcţiona legal, doar în pieţe reglementate.

Planurile winmasters.com conțin și ideea de a sponsoriza un club de fotbal de top din România. De altfel, au existat deja discuţii preliminare cu doua dintre echipele cele mai iubite din fotbalul românesc, Steaua şi Rapid Bucureşti, în condiţiile în care promovarea sportului a fost întotdeauna o componentă importantă a filosofiei winmasters.

În Europa, winmasters.com a semnat încă de sezonul trecut un contract de sponsorizare cu clubul de fotbal cipriot APOEL Nicosia.

winmasters este arena jocurilor de noroc ce îți oferă Pariuri Sportive, Cazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos. winmasters este un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion