GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sport şi distracţie în natură, la RUNFEST 2014. Ultimele zile de înscriere!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 14:02

Pe data de 20 septembrie 2014, în Pădurea Băneasa, te asteptăm să dai startul crosului şi să alergi pentru sănătatea ta. Nu rata ultimele zile de înscriere la RUNFEST 2014 şi vino sa faci sport în natură! Toamna îţi aduce cele mai frumoase curse de alergare în natură. La cea de a doua ediţie a RUNFEST ţi-am pregătit mai multi kilometri, mai multă distracţie şi mai multe variante de a petrece cu familia şi prietenii timpul liber.

MPG şi Fundatia ProAm Events, împreună cu partenerii săi oficiali, Novartis şi companiile sale Alcon si Sandoz, îşi doresc să încurajeze oamenii să acorde mai mult timp sportului şi sănătăţii lor şi să participe la alergare în aer liber, alături de familie şi prieteni, pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii.

 

Peste 600 de persoane au răspuns provocării de a intra în cele 8 curse de alergare, care se vor desfasura pe 20 septembrie a.c., iar pentru acestea au fost concepute trasee ce cuprind atît porţiuni de asfalt cît şi de pădure. În 2014, participanţii la RUNFEST se vor putea bucura de mai multă distracţie pentru că toate categoriile de concurs au primit mai mulţi kilometri, dar vor avea ocazia să cîştige şi mai multe premii.

 

Pentru copii şi juniori au fost pregătite trasee speciale, cuprinse între 2 şi 4  kilometri. La categoria Familie, părinţii au ocazia să îşi încurajeze copiii să facă sport şi se pot înscrie împreună cu unul dintre aceştia pentru un traseu de 4 kilometri.

Cei care sunt mai antrenaţi şi vor să-şi testeze forma fizică pot opta direct pentru categoria Individual Open, unde au de ales între trei variante de traseu: 5 km, 10 km sau 15 km. Pasiunea pentru mişcare e împărtăşită şi în echipă, iar pentru Ştafetă sunt disponibile două variante de concurs pe un singur traseu: 2 x 5 km sau 3 x 5 km.

Înscrierile la cea de a doua editie a RUNFEST se fac exclusiv online pe site-ul oficial www.runfest.ro. Asadar, grăbeşte-te să îţi rezervi un loc pînă pe 17 septembrie!

Pe lîngă număr şi cip de concurs, în pachetul de participare vei primi şi un tricou de bumbac inscripţionat RUNFEST 2014, precum şi vouchere pentru a putea achizţiona produse de la GoldNutrition, dar şi pentru a intra în lumea multimedia a UTOK. Concurenţii care au minim 18 ani impliniţi vor primi la finalul curselor o bere Ursus Cooler fără alcool. La încheierea competiţiei RUNFEST, toţi participanţii vor primi o medalie de finisher.

În funcţie de categorie, concurenţii adulţi care vor ajunge pe podium se vor putea bucura de un tricou de colectie RUNFEST 2014, semnat de multipla campioana olimpica şi mondială Gabriela Szabo. Totodată, vor primi numeroase premii de la sponsori, printre care şi un pachet GoldNutrition şi produse de îngrijire corporală. Copiii care vor cîştiga cursa de 2 kilometri vor primi jucării şi un set format din minge, sacoşă şi brăţară, precum şi un sticker BEN10.

La fiecare eveniment sportiv, echipa MPG se gîndeşte la toate nevoile participanţilor. Asadar aceştia vor beneficia de: apă La Fântână pe traseul de concurs şi la punctul de alimentare de la finish; selecţie de fructe Abbara la punctul de alimentare de la start; asistenţă medicală la punctul de start şi pe traseu din partea echipei Scorseze Medical Group şi servicii de securitate pe parcursul evenimentului de la Scorseze Security; servicii de comunicaţii de urgenţă oferite de Asociaţia Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă; o zonă special amenajată pentru a se schimba şi o garderobă; arbitri specializaţi în competiţii de alergare, iar 30 de voluntari ai echipei „HYPERLINK "http://www.voluntarinsport.ro/istoric/www.voluntarinsport.ro"Voluntar în Sport” - un proiect al Asociatiei Bucharest Running Club - le vor oferi asistenţa pe traseu. Momentele frumoase petrecute la RUNFEST 2014 vor putea fi imortalizate cu ajutorul Nikon, care va avea un photo corner în cadrul evenimentului, iar concurenţii se vor putea fotografia alaturi de familie şi prieteni.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, kit de participare, program, concursuri şi premii puse la dispozitie de organizator şi de sponsori, te invităm să vizitezi http://www.runfest.ro/, dar şi pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest.

Weekendul 20-21 septembrie este dedicat în întregime sportului în natură. Manifestările MPG şi ale Fundaţiei ProAm Events sunt incluse pe lista activitatilor sportive din Săptămîna Europeană a Mobilităţii. Pe 21 septembrie a.c., tot în Pădurea Băneasa, se va desfăşura concursul de ciclism pe echipe „4 Pedale”, care face parte din seria de evenimente Riders Club. Pentru detalii, te invităm să intri pe site-ul destinat comunităţii de ciclisti: www.ridersclub.ro.

Ministerul Tineretului şi Sportului, Primăria Municipiului Bucureşti şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti susţin desfăşurarea celei de a doua ediţii a crosului RUNFEST şi sprijină evenimentele care încurajează publicul larg să facă mişcare şi să se bucure de frumuseţea competiţiilor sportive în natură.

Sustin spiritul sportiv şi ne ajută să comunicam şi să vă informam Kiss FM, în calitate de partener media oficial al RUNFEST 2014, revista Plafar si Inga Media, în calitate de parteneri media principali, precum şi partenerii media Comunicatedepresa.ro, Realitatea TV prin emisiunea Fresh Refresh, TV City, Sport Revolution, Gazeta Sporturilor, Romania Pozitivă, Greenadventure.ro, Biciclistul.ro, SportPici.ro, eMunte.ro, 4run.ro si 6pack.ro.

 

 

MPG implementeaza proiectele sportive iniţiate de Fundatia ProAm Events. Fundaţia iniţiază şi susţine proiecte dedicate atragerii populaţiei către practicarea recreaţională a unui sport, ca mod sănatos şi distractiv de petrecere a timpului liber. MPG, organizatorul RUNFEST, este lider de piaţă pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanţilor amatori, cu o experienta de 18 ani în domeniu. Coordoneaza peste 650 de evenimente sportive, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 3 sisteme naţionale:  tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro şi ciclism - www.ridersclub.ro, precum şi un sistem de campionate sportive  pe 10 discipline, în Bucureşti, accesat de peste 100 de companii - Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodată, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. În ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive şi a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Pentru a afla mai multe informaţii despre MPG intră pe www.mpg.com.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează