GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Stanleybet Club - primul sistem de fidelizare dedicat pariorilor români

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 16:41

Casa de pariuri britanică Stanleybet lansează Stanleybet Club, primul sistem de fidelizare și recompensare destinat pariorilor din România şi unul dintre cele mai moderne din Europa.

Proiectul Stanleybet Club porneşte de la aprecierea că, în rândul pariorilor români, există deja o bine definită comunitate “Stanleybet” căreia compania britanică i se adresează printr-un pachet de beneficii concrete, oferite sub calitatea de membru al clubului Stanleybet. 

Stanleybet Club reprezintă o apreciere din partea companiei a statutului de client Stanleybet, fie că sunt pariori cu experiență, fie că pariază ocazional. Membrii Stanleybet Club vor beneficia de reale facilități de pariere, alături de o multitudine de alte avantaje, cum ar fi participarea la diverse promoții sau WiFi gratuit în toate agențiile Stanleybet.”

Cătălin Moise, Marketing Manager Stanleybet România

Cine poate intra în Stanleybet Club?

Pariorii pot solicita statutul de membru Stanleybet Club în oricare agenţie Stanleybet din România. După semnarea unui formular, ei vor primi pe loc cardul de membru şi le vor fi create conturi pe platforma online www.stanleysports.ro (site dedicat pariorilor din agenții). Contul online poate fi accesat oricând, pe www.stanleysports.ro, folosind ca nume de utilizator adresa de e-mail comunicată la înregistrare, în timp ce parola este reprezentată de codul unic al cardului de membru.

Ce avantaje aduce statutul de membru Stanleybet Club?

În contul online, membrii Stanleybet Club vor avea acces imediat la: statusul biletelor de joc, salvarea biletelor virtuale (fără a mai fi nevoie să fie notate), accesul la istoricul pariurilor din ultimele trei luni de zile și urmărirea promoțiilor special create pentru membrii Stanleybet Club. De asemenea, membrii vor avea acces gratuit la internet prin rețeaua Stanleybet WiFi și își vor putea ridica mai repede câștigurile graţie simplificării procedurilor standard.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează