GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Steaua și Astra caută primele victorii în Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 19:10

Steaua și Astra joacă joi seară cea de-a doua rundă în Europa League, după primele meciuri în care ambele au pierdut.

Graficul de mai sus, realizat de Betano.com, sumarizează cele mai interesante date despre traseul de până acum al ambelor echipe în Europa League și te invităm să îl urmărești.

Steaua cunoaște „Submarinul galben”

Steaua caută joi, de la ora 20:00, prima victorie în Europa după trei înfrângeri consecutive și poate profita de lipsa golului și a victoriei pe care Villarreal le-a avut în ultimele sale două deplasări din această competiție.

Betano.com oferă meciul Steaua – Villarreal cu  Marjă 0% (probabil cote maxime - payout 100% - pentru 1, X sau 2). Toate cotele sunt aici.

Steliștii nu au mai învins o echipă din Spania în cupele europene din sezonul 2005/2006, când a avut loc victoria cu 3-0 din optimile de finală ale Cupei UEFA, contra lui Real Betis.  În acel sezon, Steaua ajungea în semifinalele competiției, eliminată cu 4-3 de Middlesbrough.

Întâlnirea cu Villarreal nu aduce o amintire plăcută Stelei. Echipa antrenată în sezonul 2004/2005 de Walter Zenga a fost eliminată de „submarinul galben” în optimile de finală ale Cupei UEFA.

Steaua s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei UEFA sau Europa League în patru din cele șapte ediții la care a participat în grupe.

Astra, misiune dificilă la Roma

Joi, de la ora 22:05, Astra se află la primul meci contra unei echipe din Italia și are o filă albă de scris în propria carte de istorie.

Giurgiuvenii ar putea obține a doua victorie a unei echipe din România pe terenul celor de la AS Roma, după cele trei puncte istorice ale lui CFR Cluj de acum opt ani, în Liga Campionilor.

AS Roma nu traversează cea mai bună perioadă, având șapte partide consecutive fără victorie în cupele europene.

Nici Astra nu joacă un fotbal bun, având multe probleme interne, chinuindu-se în Liga 1. Dacă Astra nu se va autodepăși, cota de 1,85 pentru ca doar o singură echipă să înscrie în acest meci (NG) este una foarte atractivă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1648558662126257
John McDonald  •  29 Septembrie 2016, 08:53

Excelent articol si grafica. De ce e la publicitate, nu e sport?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează