GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Supercupa Europei si alte doua meciuri de top - idei la pariuri online

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 13:13

Pasiunea pentru fotbal si pentru pariuri sportive online va fi cu siguranta reaprinsa in randul fanilor de catre marele meci din Supercupa Europei, unde vedetele din Madrid le intalnesc pe cele din trupa de la Manchester United.

Partida este programata pe 8 august, pe Philip II Arena, in Skopje. "Unul dintre cele mai asteptate meciuri din Europa, dupa ce ambele formatii au dominat ani la rand fotbalul de pe batranul continent. Acum, United incearca sa revina ce-a fost odata, in timp ce Madridul vrea sa-si pastreze laurii", subliniaza Ilie Dumitrescu, Ambasadorul casei de pariuri online Unibet, care are deja o traditie in a puncta cele mai atractive cote. 

 

Pentru acest derby al Europei, Ilie Dumitrescu merge pe "ambele marcheaza", cota 1,61, precizand si contextul - multe goluri in statisticile recente legate de cele doua echipe. De exemplu, United a invins-o pe Madrid cu 2-1 la penaltyuri, intr-un amical disputat in SUA, pe 24 iulie. In plus, galacticii au pierdut toate cele trei amicale din aceasta vara, iar in doua dintre ele au primit cel putin 3 goluri. 

madrid united ambele dau gol

 

Fotbal de inalta clasa se joaca si in alte zile, in alte parti ale Europei. Sezonul din Anglia se deschide cu derbyul londonez Arsenal - Chelsea, care isi disputa trofeul Community Shield. Meciul se va desfasura pe data de 6 august, pe stadionul Wembley, iar ambele echipe pornesc la drum cu ambitii mari. Chelsea a invins-o categoric pe Arsenal, cu 3-0, intr-un amical disputat pe 22 iulie, la Beijing. In finala FA Cup (27 mai), Arsenal a castigat in fata lui Chelsea cu 2-1, chiar pe Wembley, subliniaza cei de la Unibet intr-o analiza video oferita pariorilor.

Atat Arsenal, cat si Chelsea, se prezinta cu o formula de atac foarte convingatoare, ceea ce pare sa insemne ca se vor consemna multe goluri pe Wembley. "Chelsea pare intr-un usor avantaj in acest moment, pentru ca merge pe aceeasi formula excelent rodata in campionatul trecut, pe care l-a castigat detasat", crede Ilie Dumitrescu. Recomandarea sa: pariul cu cota 1,74 pentru peste 2,5 goluri inscrise.

arsenal chelsea peste25

 

Cu privire la partida Dortmund - Bayern Munchen, programata pe 5 august, pe Signal Iduna Park, in Supercupa Germaniei, Ambasadorul Unibet indica spre un avantaj al celor de la Dortmund. In consecinta, apare recomandat pariul "Dortmund nu pierde" - cota 1,85. Sa nu uitam ca Bayern a pierdut 3 dintre ultimele 4 Supercupe, doua chiar in fata celor de la Borussia Dortmund. De asemenea, merita evidentiate rezultatele din International Champions Cup: Bayern - AC Milan 0-4, AC Milan - Dortmund 1-3.

dortmund nu pierde

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează