GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Telekom Romania prezintă oferta sezonului pentru întreaga familie

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2015 12:12

Doar cu Telekom TV ai acces la cele mai tari competiții sportive!

Toate meciurile din UEFA Champions League și Europa League se văd doar cu Telekom TV.

Telekom Romania marchează din nou! În această toamnă, fanii fotbalului care se abonează la serviciile fixe Telekom pot vedea în exclusivitate la Telekom TV absolut toate meciurile din UEFA Champions League şi UEFA Europa League. Şi pentru ca experienţa să fie completă şi să rămâi la curent cu toate sporturile care îţi plac, ai acces şi la competiţii sportive precum Formula 1, WRC, NBA, Rugby 6 Nations, turnee WTA sau ATP500 Series.

Pentru a te bucura de toate acestea, ia-ţi acum pachetul de servicii fixe cu Televiziune L (141 canale, 26 canale HD, 63 canale TV online) + Internet fix L (200 Mbps viteză download prin fibră optică și router wireless inclus) + Voce fixă S (nelimitat seara şi în weekend în Fix şi Telekom Romania Mobile şi 100 de minute oricând) la doar 45 de lei / lună în primele 6 luni. După aceste 6 luni, vei plăti 89 lei pe lună pentru întregul pachet.

Sau prinde oferta disponibilă exclusiv online: primele 2 luni gratuite și 50% reducere în următoarele 4 luni!

Află mai multe detalii despre oferta sezonului pe www.telekom.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10200232500971496
Mako Momo  •  02 Octombrie 2015, 13:12

si eu la fel la rds, pot s avad orice meci pe net, chiar streamuri hd, conectat hdmi la tv e super...asa ca ***...plus ca am auzit ca in curand o sa fiti nevoiti sa vindeti si la alti cablisti :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sada
sada  •  01 Octombrie 2015, 21:44

am net de la RDS si vad 2 meciuri simultan cu acestrem, o transmisie fiind simulcast, asa ca ..... pe oferta voastra

Vezi toate comentariile (2)
Comentează