GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Traieste meciurile la intensitate maxima! - Pariuri speciale pentru EURO 2016

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 12:08

Numai plictisitor n-a fost Europeanul francez pana acum. Meciuri cu goluri, rasturnari de situatii si favorite ce s-au incurcat. Printre ele se afla si Portugalia, protagonista unui dezamagitor, pentru suporterii lusitani, rezultat de egalitate contra Islandei, scor 1-1. Vedeta portughezilor si a lui Real, Cristiano Ronaldo, nu a fost in elementul sau si nu si-a putut ajuta prea mult echipa. “Am spus deseori ca este greu sa fii golgheter intr-o echipa fara rezultate”, crede Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri sportive online Unibet. Isi va putea reveni fotbalistul celor de la Real Madrid in meciurile ce vor urma? Unibet ofera un pariu special, cu o cota de 3,50, pentru cei ce cred in steaua fotbalistului nascut la Madeira - Ronaldo sa inscrie mai multe goluri decat toata nationala Tarii Galilor. 

 

Clattenburg, favorit sa arbitreze finala

“In 2012, Pedro Proenca a oficializat la centru finala Ligii Campionilor si, apoi, finala Campionatului European, organizat in Polonia si Ucraina. Luand in calcul acest indiciu, ajungem la englezul Mark Clattenburg, pe care l-am vazut recent arbitand finala de la Milano, dintre Real si Atletico de Madrid”, spune Ilie Dumitrescu. Unibet ofera o cota de 4,00 celor care mizeaza ca englezul va fi la centru pe 10 iulie. Cei ce prefera o cota si mai mare - 26, pot opta pentru varianta Ovidiu Hategan. Romanul este ultimul pe lista variantelor pentru arbitrul finalei.

 

Prelungiri si penaltyuri - cota 6,00

“Finala turneului din Franta ar putea avea nevoie de lovituri de departajare, precum cea de la Milano”, crede Ilie Dumitrescu. Ultima finala de Euro ce a avut nevoie de penaltyuri pentru a decide cine ridica trofeul deasupra capului a fost cea din 1976, disputata in Iugoslavia. Atunci, Cehoslovacia se impunea in fata Germaniei, 5-3 la loviturile de departajare, dupa 2-2 in 120 de minute. La o cota de 6,00, se poate miza pe un ultim act dramatic, decis la “moartea subita”.

 

Soarele, aducator de profit 

Vremea a fost destul de capricioasa pana acum in Franta, la fel ca mai in tot vestul Europei. “ Pe langa jucatori, antrenori, arbitrii si spectatori, o finala poate fi influentata si de vreme”, ne informeaza Ilie Dumitrescu. Unibet ne-a pregatit un pariu special axat pe temperatura de la ora finalei - cota 1,60 pentru ca termometrul sa indice intre 21 si 26 de grade.

 

Graham Poll reloaded - cota 67

Arbitrajul a fost mai mult decat decent pana acum, dar si-n 2006, la Mondialul din Germania, situatia a stat cam la fel. Asta pana la partida Croatia - Australia. “La Mondialul din 2006, la jocul Croatia - Australia, arbitrul englez Graham Poll l-a eliminat pe croatul Simunic abia dupa ce i-a acordat al treilea cartonas galben. Sa fie posibil acest lucru si in Franta?”, se intreaba Ilie Dumitrescu. La o cota de 67, se poate miza pe faptul ca istoria se va repeta - un jucator va fi eliminat abia dupa al treilea cartonas galben.

 

Vezi aici toate cotele oferite la pariurile speciale la Euro 2016

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează