GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„U” Cluj – Unirea Slobozia, primul meci pentru Costel Enache pe banca „Șepcilor Roșii”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 15:31 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 15:32

După numai trei etape din Liga a doua, una dintre pretendentele la promovare și-a schimbat deja antrenorul. Clujenii sunt într-o poziție sub așteptări în clasament, fiind acum abia pe locul 15, cu trei puncte. Startul slab sub comanda lui Adrian Falub a determinat despărțirea de tehnician, aflat în post din toamna lui 2019, iar în urmă cu câteva zile, în postul de ”principal” a venit Costel Enache. Acesta va debuta oficial la Universitatea în duelul de astăzi, de la ora 19:00. În Ardeal, vine Unirea Slobozia, nou promovata care a scos patru puncte în primele 270 de minute ale sezonului.Deschide cont online la Superbet și pariază pe cele mai tari meciuri!

DOR DE VICTORII

Costel Enache a semnat pentru ”U” Cluj după ce în vară a ratat promovarea cu Petrolul. Tehnicianul de 47 de ani a făcut însă o treabă bună în Liga 1, la Ceahlăul, Botoșani sau Astra și crede în obiectivul clubului: ”Nu este nici o situație disperată. Cred în obiectivul pe care clubul și l-a propus. Cred în continuare în lotul de jucători, pentru că l-am analizat bine și avem potențial. Sper să fim inspirați, îndreptându-ne rapid spre o eficiență imediată!”

”U” are o singură victorie în ultimele zece partide oficiale, un 1-0 la Aerostar Bacău, în prima etapă. Totodată, ”ȘepcileRoșii” nu au niciun succes acasă, în ultimele cinci dispute de pe ”Cluj Arena”, ultimul triumf domestic datând din noiembrie 2019, 2-1 cu Concordia Chiajna.

Altfel, continuă șirul meciurilor strânse pentru gazdele de azi: eșecul din runda anterioară, 1-2 la Gloria Buzău, constituie cel de-al 21-lea joc oficial la rând pentru ”U” în care scorul final nu este la o diferență mai mare de un gol.

Interesant este că toate cele trei goluri încasate de ”U” în acest sezon s-au înscris după minutul 70. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

ÎNCEPUT DECENT

Unirea Slobozia are un bilanț decent în acest start de sezon. În prima etapă, a trecut în prelungiri cu Turris de 1-0, iar apoi a pierdut la Chiajna cu 1-3, deși a deschis scorul.  În runda anterioară, ialomițenii au remizat acasă, 0-0 cu CS Mioveni, cu toate că au evoluat în ultimele 20 de minute cu un om mai puțin.

Formația din Slobozia nu are nume sonore în lot, dar deocamdată pare o fi o ”nucă tare” pentru formațiile din Liga a doua. Altfel, este de amintit că deocamdată Unirea nu a condus la pauză deloc în prezenta stagiune. Intră pe site-ul sau în aplicația Superbet și alege pariul care ți se potrivește la meciul dintre „U” Cluj și Unirea Slobozia.

VEZI ÎN REȚEAUA SUPERSOCIAL CELE MAI TARI PONTURI PENTRU MECIURILE TALE FAVORITE! 

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

BONUSUL DE BUN VENIT, PLUS PARIUL ȘANSĂ ÎN AGENȚII!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile favoritelor tale! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa Bonusul de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Levente Balint

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează