GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ultimele zile de înscriere la Triathlon Challenge Mamaia, Cupă Europeană Premium

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 12:52

Anul acesta, Triathlon Challenge Mamaia te așteaptă cu mai multe premii în bani și cu mai multe puncte pentru clasamentele internaționale. Triatlonul care domină Litoralul românesc în fiecare început de septembrie de 7 ani încoace a crescut precum Făt-Frumos și este acum Cupă Europeană Premium, adică la un pas de a deveni Cupă Mondială! Mai sunt doar 7 zile în care te poți înscrie la acest eveniment dedicat atât amatorilor cât și profesioniștilor.

În 4-6 septembrie, a 7-a ediţie celui mai mare triatlon din Europa de Est şi Balcani vine cu noutăţi şi competiţii extra. Vă puteți înscrie la proba care vi se potrivește cel mai bine:

Probe individuale

Proba supersprint: 400 m înot + 10 km ciclism + 2,5 km alergare
Proba sprint: 750m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare
Proba olimpica: 1.500 m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe de echipă

Ștafeta sprint – 750 m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare
Ștafeta olimpică – 1.500 m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probele de alergare și ciclism se desfășoară pe șosea, în condiții de siguranță, pe o suprafață plată 100%. Înotul se face în Lacul Siutghiol, cu start și finiș la ponton. Chiar dacă la Mamaia participă de obicei mulți sportivi profesioniști, evenimentul de pe Litoral este ideal pentru cei care doresc să participe la primul lor triatlon. Argumentele pentru acest pas sunt multiple: distanța este scurtă și accesibilă, traseul este prietenos, infrastructura este aceeași ca și cea a Cupei Europene, kit-ul de concurs este identic cu cel oferit profesioniștilor, deci începătorii vor fi tratați ca adevărați sportivi.

Concursul celor mici și alergarea celor mari

Copiii cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani pot alege între: 

Aquatlon – 200 m înot, 1,25 km alergare

Duatlon – 1,25 km alergare, 5 km bicicletă şi 1.25 km alergare.

Pentru părinții micilor participanți, dar și pentru susţinătorii triatloniștilor - familie, prieteni, colegi - organizatorii au pregătit BeachRun, un cros lejer de 4 km.

Nu pierdeți ultimele zile de înscriere la această sărbătoare a triatlonului pentru amatori și pentru sportivii de performanță! Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului: http://www.trichallenge.ro/.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează