GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Un week-end plin pentru românii care au început deja noul sezon. Pariază pe ei la Superbet!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 15:25 / Actualizat vineri, 14 august 2020 15:25

Pandemia de coronavirus a dat peste cap competițiile sportive din întreaga lume. 2020 nu este un an obișnuit. Așa se face că unele ligi încă nu și-au încheiat sezonul 2019/2020, în timp ce altele au demarat deja sezonul 2020/2021. Mai mult, unele, precum Champions League, își dispută în același timp partide din sezonul 2019/2020, cât și din sezonul 2020/2021.

Multe din ligile care au început deja sau care încep în acest week-end sezonul 2020/2021 au și jucători români implicați. Două dintre ele, chiar în vecini: Ungaria și Bulgaria. Și campionate mari europene au dat deja startul noului sezon: Scoția sau Rusia, de exemplu, în timp ce Belgia demarează în acest week-end. 

În alte țări în care activează români, nu a început încă noul sezon al campionatului, dar se dispută deja meciuri în Cupă. Polonia este una dintre acestea.

Deschide cont la Superbet și pariază pe campionatele în care noul sezon deja a început!

UNGARIA, CAMPIONATUL EUROPEAN CU CEI MAI MULȚI ROMÂNI

La vest de Oradea e campionatul european în care evoluează cei mai mulți stranieri. Nu mai puțin de șase echipe din prima ligă maghiară au jucători români legitimați. 

La vicecampioana Fehervar joacă fostul fundaș al lui Sepsi, Adrian Rus. Fehervar va debuta în noul sezon sâmbătă, 15 august, în deplasare, la Zalaegerszegi, echipă care a terminat ediția precedentă de campionat pe locul 7. 

La revelația sezonului trecut, Puskas Akademia, ocupanta locului 3 în sezonul precedent, avem doi reprezentați: atacantul de 19 ani Nandor Tamas, cetățean de etnie maghiară născut în România, care în ediția precedentă de campionat a prins doar șapte partide, niciuna ca titular, marcând un gol, respectiv Alexandru Băluță, transferat în această vară de la Slavia Praga, după ce, în sezonul precedent jucase împrumutat la Slovan Liberec. Fostul mijlocaș al Viitorului și al Craiovei a jucat 21 de meciuri pentru Slovan în ediția 2019/2020 de campionat, marcând patru goluri. 

Duminică, 16 august, Puskas Akademia joacă, în prima etaă a noului sezon, cu Honved Budapeste, la care joacă fundașul sibian Raul Palmeș. Palmeș a revenit în această vară la Honved, pentru care a mai evoluat în perioada 2015-2017. Anul trecut, fundașul de 23 de ani a jucat la Ciskszereda, în liga secundă din România, pentru care a bifat 20 de meciuri, toate ca titular. 

Cele mai bune cote pe meciurile din Ungaria sunt la Superbet! 

La Ujpest evoluează din 2019 mijlocașul Andreias Calcan, fost jucător la U Cluj și Viitorul, printre altele. În sezonul trecut, Calcan a strâns doar nouă prezențe în tricoul lui Ujpest, marcând de două ori. Ujpest (locul 6 în sezonul trecut) joacă sâmbătă, 15 augut în deplasare la Paksi.

Diosgyor, locul 9 în sezonul precedent, a făcut un transfer important în această vară: l-a transferat pe Gicu Grozav de la Kisvarda. Internaționalul român, trecut și pe la Standard Liege, U Cluj, Petrolul, Dinamo și Bursaspor, printre altele, a marcat de șapte ori în 23 de meciuri în sezonul trecut. Gicu Grozav va începe noul sezon pe teren propriu, duminică, 16 august, cu Mezokoveszd-Zsory.

În fine, Kisvarda, fosta echipă a lui Gicu Grozav, este formația maghiară cu cei mai mulți români în componență. Portarul Mihai Mincă, fundașul Cornel Ene și mijlocașul Claudiu Bumba joacă și în noul sezon la formația antrenată anul trecut de Vasile Miriuță. Niciunul din cei trei nu este la primul sezon pentru Kisvarda.

Kisvarda joacă în prima etapă cu Budafoki, în deplasare, luni, 17 august.

LUDOGOREȚ, ”JUVENTUSUL” DIN BALCANI

În Bulgaria, sezonul a început cu o mare surpriză. Ludogoreț, campioana ultimelor nouă sezoane - acest Juventus al Balcanilor - a debutat în noua ediție de campionat cu o înfrângere în prima etapă, pe 8 august, 1-3 în deplasare cu Botev Vratsa. 

Surpriza e cu atât mai mare cu cât, în precedentul duel direct, Ludogoreț o spulberase pe Botev cu 6-0, în luna februarie. În apărarea celor de la Ludogoreț, la această primă partidă din noul sezon, n-a putut juca golgheterul Claudiu Keșeru, accidentat. Cosmin Moți a fost doar rezervă, nefiind utilizat, în timp ce Dragoș Grigore a fost singurul român titular. 

Ludogoreț vrea să uite rapid de acel eșec, iar pentru astra trebuie să câștige azi, 14 august, pe teren propriu, cu Slavia Sofia.

Prinde oferta de #Speciale la meciul Ludogoreț – Slavia Sofia! 

RANGERS-UL LUI IANIS HAGI, START PERFECT ÎN NOUL SEZON

Ianis Hagi, starul lui Glasgow Rangers, cumpărat în această vară definitiv de scoțieni, a fost titular în toate cele trei meciuri disputate în acest sezon, toate trei câștigate de Rangers. Ianis Hagi și compania sunt lideri după primele trei runde, în timp ce marea rivală Celtic a pierdut deja puncte în această ediție de campionat.

Duminică, 16 august, Rangers joacă în deplasare cu Livingston, în etapa cu numărul 4 din Premier League scoțiană. Livingstone are un singur punct acumulat în primele trei etape de până acum.

ROMÂNII DIN RUSIA, START CU STÂNGUL

După prima etapă din Rusia, echipele celor doi români din campionat - Ural (Bicfalvi) și Ufa (Nedelcearu) - sunt pe zero. Ambele au pierdut în prima etapă pe teren propriu. Apărarea condusă de Nedelcearu a luat trei goluri acasă de la Krasnodar, cu românul integralist, în timp ce Bicfalvi (integralist) și Ural au pierdut, 0-2, cu Dinamo Moscova. 

În runda a doua, Ufa joacă astăzi, 14 august, în deplasare, cu Arsenal Tula, în timp ce Ural merge pe terenul lui Rubin Kazan, sâmbătă, 15 august.

ȘI ALȚII... 

În Lituania, campionatul - care se dispută în sistem primăvară-toamnă - a ajuns la etapa cu numărul 15. Zalgiris, echipa la care evoluează Liviu Antal, a pierdut în această rundă, scor 0-2, pe terenul liderului Suduva. După 15 jocuri, în care Antal a marcat de patru ori, Zalgiris e pe locul 2, cu 32 de puncte, trei mai puțin decât Suduva. 

În etapa a 16-a, pe 20 august, Zalgiris merge în deplasare la lanterna roșie Riterai. 

În acest week-end demarează noul sezon și în Belgia, unde mai avem un singur român, Denis Drăguș, la Standard Liege. Din păcate, fostul atacant al Viitorului este accidentat și cu siguranță nu va face parte din lotul echipei sale la meciul de luni, 17 august, cu Waasland-Beveren.

În fine, în Polonia, campionatul începe doar săptămâna viitoare, pe 21 august, dar se dispută deja Cupa. În primul tur al competiției, Bogdan Țîru și Jagiellonia au pierdut deja, 1-3 cu Gornik Zabrze. Fundașul român a fost integralist.

Duminică, Cracovia, echipa celorlalți doi români din Ekstraklasa, Cornel Râpă și Sergiu Hanca, joacă duminică, 16 august, cu Chrobry Glogow, echipă de ligă secundă. Cracovia este câștigătoarea ultimei ediții a Cupei Poloniei, după ce a câștigat finala, pe 24 iulie, cu 3-2, în fața celor de la Lechia Gdansk. 

Meciuri în care vor evolua români în acest week-end în campionatele europene:

vineri, 14 august

Ludogoreț - Slavia Sofia

Arsenal Tula - Ufa

sâmbătă, 15 august

Paksi - Ujpest

Zalaegerszegi - Fehervar

Rubin Kazan - Ural

duminică, 16 august

Diosgyor - Meszkovesd-Zsory

Puskas - Honved

Livingston - Rangers

luni, 17 august

Budafoki – Kisvarda

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe meciurile românilor, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Vedetele din străinătate fac diferența în China. Cosmin Olăroiu are și el un star de primă mână la Suning! Vezi care sunt greii din prima ligă!

Străinii se vor bucura pe tărâm german! Cronica unei eliminări anunțate de istorie! Pe cine pariezi că merge până la capăt?

Ultimul pas înainte de Serie A. Spezia și Frosinone joacă finala pentru promovare, iar Superbet ți-a pregătit cea mai bună ofertă

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează