Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 16:16

Un an competițional încărcat, cum e 2016, aduce în fața iubitorilor de sport o ofertă bogată și variată de evenimente sportive pentru toate gusturile. Suporterii adevărați pot urmări în cele mai bune condiții echipele și sporturile preferate din confortul propriei case, la calitate HD, prin intermediul programelor Dolce Sport oferite de TelekomTV.

La Dolce Sport vezi toate cele 51 de meciuri de la EURO 2016

Suporterii români au ocazia să vadă și să susțină evoluția echipei naționale de fotbal în cel mai important campionat european, din fața televizoarelor, prin intermediul ofertei de meciurile exclusive transmise de Dolce Sport.

Finala UEFA Champions League se joacă la Dolce Sport

Pe 28 mai pasionații de fotbal vor afla, vizionând programele Dolce Sport, câștigătoarea ediției de anul acesta a Ligii Campionilor.

Exclusiv din Basel, Elveția, Dolce Sport transmite cel mai important meci din Europa League

Pe lângă acesta, suporteri pot urmări celelalte meciuri ale echipelor preferate și pot trăi alături de ele cele mai mari victorii.

Cu Dolce Sport vezi toate campionatele din Europa în format HD.

 

Cursele Formula 1 se văd doar la Telekom TV!

Cea mai cunoscută competiție din lumea sporturilor cu motor, Formula 1 vine exclusiv la Dolce Sport. Prin intermediul aplicației Telekom TV conținutul preferat poate fi urmărit și de pe smartphone sau tabletă. 

Sportul american, în direct la Dolce Sport

Iar dacă ești pasionat de competițiile de peste ocean, poți urmări meciurile din cadrul NBA și NFL la Dolce Sport sau în aplicația Telekom TV

 

Emoția celui mai bun fotbal european la calitate HD și a celor mai importante competiții sportive ale anului poate fi trăită alegând una dintre ofertele de televiziune ale Telekom, începând de la 39 lei pe lună.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”