GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

URBAN EXPLOSION FESTIVAL intra in linie dreapta.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 13:45

Au mai ramas 4 zile pana la startul primei editii

(4-6 septembrie 2015, Romexpo)

Urban Explosion Festival este primul eveniment organizat de Romexpo, dedicat sporturilor, culturii si tendintelor urbane.

Evenimentul va avea loc in aer liber, iar pe parcursul celor trei zile participantii vor lua parte la demonstratii si competitii de sporturi urbane, proiectii de filme de scurt metraj, demonstratii streetdance si showuri live ale unor recunoscuti DJ internationali.

Sporturile urbane prezente la Urban Explosion Festival

Sporturile urbane vor fi la ele acasa in cadrul festivalului, asa incat participantii sunt asteptati sa ia parte activ la actiuni dintre cele mai variate. De la freerunning si parkour la skateboarding, role si trotinete, de la hochei pe role la bike polo sau de la streetdance la meciuri amuzante de bubble football si tenis de masa.

Nopti incendiare la Urban Explosion Festival

Pentru ca Urban Explosion Festival inseamna multa energie, serile festivalului vor fi, cu siguranta, incendiare atunci cand invitatii speciali din Franta, Elvetia si Ucraina vor mixa pana tarziu in noapte.

Festivalul aduce pe scena primei editii trei DJ internationali: Wild Pich (Elvetia), Moody Mike (Franta) si Lenny Berlin (Ucraina).

Wild Pich si-a inceput cariera de DJ in 1992, in cluburile din Elvetia. Ritmurile specifice de hip hop, rap si R&B i-au adus rapid recunoasterea in toate colturile Elvetiei, fiind unul dintre cei mai apreciati DJ.

Lenny Berlin este unul dintre cei mai apreciati DJ-femeie din lume, in acelasi timp cantareata si model. Nascuta in Ucraina, Lenny Berlin reuseste de fiecare data sa incinga la maximum atmosfera peste tot in lume unde mixeaza.

Moody Mike, DJ recunoscut in Franta si apreciat in cluburi din intreaga lume, a carui cariera a inceput odata cu obtinerea locului intai, trei ani la rand, la competitiile de DJ din Franta si, ulterior, a locului secund, in 2004, la cea mai mare competitie de gen din lume (Battle for World Supremacy)

Nu trebuie ratata nici competitia Miss Urban Explosion Festival care va capta, cu siguranta, atentia publicului in toate cele trei zile ale evenimentului.

Urban Explosion Festival, o stare de spirit

Urban Explosion Festival isi propune sa fie mai mult decat un simplu eveniment. Festivalul doreste sa surprinda o stare de spirit ghidata de efervescenta, dinamism, tinerete si pasiune si sa reuneasca sub aceeasi umbrela comunitati, actiuni si tendinte reprezentative pentru cultura urbana.

Hervis Sports este partenerul oficial al Urban Explosion Festival.

urban fest

Partener principal: Platinium Events

Parteneri: adidas born original, Converse, kix, Sanador, H2O, ShortsUP, Flormar, Grand Prix, Atomic.

Parteneri media: Kiss FM, Gazeta Sporturilor, Vice, AFI Cotroceni, Suburban Magazine, urban.ro, anyplace.ro, Zile si Nopti, Veioza Arte, Redactia4fun, Republika Verde, Eragon Vibes.

Actiunile din cadrul festivalului capata contur si energie cu ajutorul: Reborn Education, Scoala de Role, Bucharest Bike Polo, Asociatia Municipala de Hochei pe Gheata, Bubble Football Romania, Viva Sports.

Programul festivalului: http://www.romexpo.ro/urban-explosion

Intrarea este libera.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează