GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Verificarea identității (KYC) la winmasters.com

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 14:52

Verificarea identitati la toate casele de pariuri online, este un pas necesar și obligatoriu pentru a putea paria online.

Casele de pariuri online sunt obligate, prin lege, să verifice identitatea clienților lor în termen de 30 zile de la deschiderea contului. În necunoștință de cauză, unii clienți pot considera această procedură invazivă, abuzivă sau pur și simplu o procedură ce le consumă prea mult din timp. Ne – am propus să aruncăm o privire asupra importanței acestei proceduri, precum și pe lejeritatea întregului proces pentru clienții winmasters.com.

Procedura de verificare a identității este importantă deoarece:

  • Previne accesul minorilor la jocurile de noroc online;
  • Previne spălarea de bani - mult timp “profeșioniștii” obișnuiau să depoziteze sume importante la casele pariuri, pentru ca mai apoi să le retragă, eventual plasând și un pariu între timp – o metodă simplă de a justifica anumite sume detinuțe ca fiind venituri din pariuri;
  • Prevenirea fraudelor precum furtul de card;
  • Asigurară corectitudinea în contabilitate.

Cât de complicată este procedura de verificare a documentelor?

Procedura este extrem de simplă, nu trebuie decât să fotografiezi cu telefonul mobil sau să scanezi actul de identitate (Carte de identitate sau Pașaport) și cardul de credit folosit pentru depuneri pe winmasters.com (doar fața cardului). În cazul în care folosești alta metodă de plată (Neteller, Skrill etc.), este suficient să trimiți un screenshot cu portofelul tău electronic.

Cum să încarci documentele pe winmasters.com pentru finalizarea procesului de verificare (KYC)?

  1. Intră in contul tău winmasters;
  2. Click pe rubrica „Încarcă documentele (KYC)” (click aici)
  3. Încarcă documentele solicitate:
    • copie după paşaport sau carte de identitate,
    • dovada metodei de plată (o fotografie cu cardul de credit / debit cu vizibilitate clară sau un screenshot cu portofelul electronic Skrill, etc.)

Verificarea identității este un pas normal, legal și absolut necesar pentru a paria online, în deplină siguranță.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează