GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vesti bune pentru gameri: NetBet accepta tranzactii in numerar prin agentiile Smith&Smith 

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 13:06

Casa de pariuri online si jocuri de cazino NetBet a lansat recent un serviciu unic in Romania: clientii camerei au acum posibilitatea sa depuna si sa retraga bani cash, fara cont bancar, fara card si comisioanele bancare aferente.

Facilitatea este oferita tuturor celor care au un cont pe NetBet si se afla in apropierea unei agentii de plati in numerar "Smith & Smith". Jucatorii vor putea depune sau retrage instant sume in numerar de la orice agentie "Smith & Smith" din tara.

Depunerile se pot face doar cu actul de identitate si numele de utilizator de pe NetBet, iar la retrageri va fi necesar si codul unic de identificare a tranzactiei pe care jucatorul il primeste pe email dupa ce se logheaza si retrage bani folosind optiunea de retragere "Smith & Smith".

De ce este aceasta noua facilitate aproape o revolutie in sistemul de depuneri si retrageri?

In primul rand, nimeni nu mai are nevoie de un card sau un cont bancar aferent. Si chiar daca ar avea la dispozitie asa ceva, tranzactiile cu bani numerar la sediile "Smith & Smith" sunt nu numai confidentiale ci si gratuite, fara comisioanele pe care bancile le percep pentru platile in si din conturi. 

In al doilea rand, aceste tranzactii sunt foarte accesibile; "Smith & Smith" are peste 70 de locatii in toata tara, in puncte circulate si in special in majoritatea Mall-urilor din Romania. Astfel, oricine va avea acces instantaneu la propriii bani, fie ca ii vrea depusi pe NetBet, fie ca ii vrea retrasi imediat.

Acest proiect este abia la inceput, NetBet intentionand sa isi extinda colaborarea cu inca un partener. Daca acum jucatorii au peste 70 de locatii de unde pot face tranzactiile amintite, in curand acestea vor creste la peste 120.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
str3su
str3su  •  20 Februarie 2017, 23:33

*gambleri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează