Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 ianuarie 2014 11:53

În luna februarie, poţi participa la cursul de instructor de fitness din cadrul Fitness- Education School pentru a dobîndi mai mult decît o certificare de trainer în sală: te vei perfecţiona în cunoaşterea nevoilor clienţilor şi în tratarea problemelor individuale pe care ei le prezintă.

Cursul de instructor de fitness din cadrul Fitness-Education School, disponibil la cel mai bun preţ de pe piaţă, este acreditat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, ceea ce îţi va permite să te angajezi oriunde în ţările membre UE.

Cei mai bine pregătiţi traineri din industria fitness-ului şi wellness-ului te vor învăţa cum să evaluezi nivelul unui client şi cum să îl ajuţi pe acesta să îşi îndeplinească obiectivele, dar şi noţiuni despre cum să creezi un plan alimentar sănătos şi cum să comunici eficient cu clienţii.

Printre temele de bază se regăsesc:
- anatomia şi fiziologia umană
- proiectarea programelor de fitness cardiovascular şi rezistenţă fizică
- curs de antrenor personal
- curs de prim ajutor
- curs antidoping

Cursul se desfăşoară, începînd cu 1 februarie, în weekend, timp de patru săptămîni consecutive.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa: www.fitness-education.ro sau puteţi suna la numărul de telefon 0747.227.878.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion