GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Zeiţa FORTUNA le-a surâs: Marii câştigătorii Euro Fun şi-au ridicat premiile!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 14:27

Timp de o lună, pe durata desfăşurării Campionatului European de fotbal, din Franţa, în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016, v-am provocat la un concurs de rezultate sportive, legat de meciurile din cadrul turneului, sub titlul "Joacă EURO FUN la FORTUNA". Participarea voastră a fost de-a dreptul remarcabilă, motiv pentru care vă mulţumim! Nu mai puţin de 1360 de jucători, cu conturi active la efortuna.ro, v-aţi verificat aptitudinile de tipsteri şi v-aţi întrecut într-o luptă absolut pasionantă. Au fost premii zilnice, dar şi multe premii acordate la final. De precizat că au fost răsplătiţi primii 154 din ierarhia generală.

 

Dar, bătălia cea mare s-a dat pentru primele 3 locuri, premii în contravaloarea a 10.000 RON, 5.000 RON, respectiv 2.500 RON, reprezentând vouchere la eMAG. Concursul s-a încheiat duminică noaptea. Iar noi suntem în măsură să vă anunţăm numele primilor trei clasaţi:

 

Laurenţiu Marius DINU - 22 ani, din Mihăileşti, judeţul Giurgiu (username - laurentiu1234) - 65 puncte - 10.000 RON

Valentin GRAMA - 32 ani, din Bucureşti (username - Vali0608) - 5.000 RON - 64 puncte

Mihai Alexandru MANCAFA - 19 ani, din Voluntari, judeţul Ilfov - 2.500 RON - 63 puncte

Având în vedere ca în joc au fost 204 puncte (51 de meciuri X 4 puncte), trebuie remarcat că procentul de reuşită al celor de pe podium depăşeşte 30 la sută!!!

 

"N-am pierdut nici o etapă, nici o zi! Mi-am făcut cont la online şi am participat încă de la prima etapă. Eu mai pariez şi la scor corect şi, uneori mai şi câştig. Sincer, nu mă aşteptam să fiu primul, atunci când m-am înscris pentru că nu am mai câştigat niciodată nimic"

Laurenţiu Marius Dinu - locul 1

 

"De regulă pariez în agenţiile FORTUNA, dar am zis să-mi fac cont la online când am văzut acest concurs. Sunt extrem de fericit pentru acest premiu. Deja ştiu ce fac cu o parte din bani. Voi lua un pătuţ frumos pentru copilul care în curând va apărea"

Valentin Grama - locul 2

 

"Sunt jucător serios la agenţii, dar acum m-aţi determinat să-mi fac cont şi la online. Campionatul European s-a văzut mai frumos, cu existenţa acestui concurs. În toată această perioadă, m-am mai consultat cu un amic, pe care, evident, îl voi cinsti"

Mihai Alexandru Mancafa - locul 3

 

Cei trei câştigători s-au prezentat la sediul FORTUNA, de unde şi-au ridicat meritatele premii! Şi pe această cale, FORTUNA îi felicită pe marii câştigători, precum şi pe ceilalţi care au obţinut premii, până la locul 154, ori pe cei care au beneficiat de premiile zilnice! De asemenea, FORTUNA le mulţumeşte tuturor participanţilor şi îi aşteaptă pe aceştia, dar şi pe alţii, şi la viitoarele campanii ale firmei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
makero
makero  •  15 Iulie 2016, 00:01

Nici pentru locul 1 nu stateam ca *** sa ma pozeze sa ma puna pe "prima pagina",unde mai e demnitatea,totul pentru bani? Banii astia se pot face jucand la pariuri,cu cap.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează