GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

Ludovic Orban reacționează după apariția fotografiei care a făcut rumoare pe internet: „Muncisem toată ziua, în ziua mea de naștere”

Ludovic Orban. Sursă foto: Facebook +49   FOTO
Ludovic Orban. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 08:57

Ludovic Orban (57 de ani), prim-ministrul României, a reacționat pentru Libertatea, după ce o fotografie controversată cu el și mai mulți miniștri a fost făcută publică pe internet.

  • CONTEXT: O fotografie din biroul premierului Ludovic Orban a ajuns pe internet, fiind distribuită pe Facebook. În imagine se observă cum o parte din membrii Guvernului se relaxează fără măștile de protecție, beau alcool și fumează.

„Da, am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei. 

Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău”, a declarat Orban, potrivit Libertatea.

Membrii Guvernului se relaxează fără măști, beau alcool și fumează

Fotografia îi surprinde pe Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, vicepremierul Raluca Turcan, premierul Ludovic Orban, Virgil Popescu, Ministrul Economiei și Bogdan Aurescu, Ministrul de Externe.

Ludovic Orban reacționează după apariția fotografiei care a făcut rumoare pe internet: „Muncisem toată ziua, în ziua mea de naștere”

Pe masă se află pahare de șampanie și o frapieră, Orban fumează și are un pahar de bere în față, Popescu are un pahar de whiskey în mână, iar Aurescu fumează un trabuc, cu mănuși.

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

FOTO. Imagini surprinse în București, în timpul pandemiei de COVID-19

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Ludovic Orban:

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19

Fotografie controversată din biroul lui Ludovic Orban: membrii Guvernului se relaxează fără măști, beau alcool și fumează

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  30 Mai 2020, 17:09
Postat de blatistudinovidiu pe 30 Mai 2020, 16:56

Pentru unii consumul de alcool la locul de munca constituie infracțiune, pentru acești *** e un privilegiu... alcool plătit din banii noștri...***

Pentru unii consumul de alcool la locul de munca constituie infracțiune, pentru acești oameni care au profitat de naivitatea unora e un privilegiu... alcool plătit din banii noștri...rămân la părerea ca romanii din diaspora ii Votează sa și bată joc de noi... cei ce muncim in țara asta

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  30 Mai 2020, 16:56

Pentru unii consumul de alcool la locul de munca constituie infracțiune, pentru acești *** e un privilegiu... alcool plătit din banii noștri...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

patratel79
patratel79  •  30 Mai 2020, 15:16
Postat de cpt.ahab pe 30 Mai 2020, 10:43

Oricum, fanii lor nu vor pricepe nimic. Nu-i lasă mândria lor prostească. Nimic nu-i deșteaptă. Un grup infracțional organizat își bate joc, cu cinism, de o țară întreagă. Dă legi absurde, îți trimite n controale pe cap( Mărginean de la Mediaș era să leșine, văzându-i pe cei de la DSP) în timp ce ei își umflă buzunarele și râd pe seama fraierilor.

Organizati ***, bine le zici. Au incalcat 7 legi si 15 ordonante.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează