GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Mesaj special de la Marco Dulca pentru Miki Buzărnescu: „Există încă speranță”

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu +30   FOTO
Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 20:50 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 22:21

Jucătoare de tenis Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, și fotbalistul Marco Dulca, 22 de ani, formează un cuplu de câteva luni.

Miki a primit un buchet de flori de la jucătorul Chindiei și o felicitare, pe care le-a pozat și le-a postat pe InstaStory. „Acolo unde înfloresc florile există încă speranță! Te iubesc! M”, i-a scris Dulca.

Mesaj special de la Marco Dulca pentru Miki Buzărnescu: „Există încă speranță”

Mihaela Buzărnescu, felicitată de iubit și după titlul câștigat în Franța

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 125 WTA) a câștigat luna aceasta turneul ITF din Le Neubourg (Franța), după ce a învins-o în finală pe Anna Bondar din Ungaria (24 de anni, 135 WTA), scor 6-1, 6-3. 

După ce fusese învinsă în finala de la Valencia, Miki Buzărnescu a continuat evoluția solidă și la turneul din Franța. A pierdut un singur set toată săptămâna și a câștigat clar finala, succes în urma căruia a urcat până pe locul 125 în clasamentul WTA. 

După triumful din ultimul act, Mihaela Buzărnescu a avut parte de o surpriză din partea lui Marco Dulca, iubitul său. Fotbalistul Chindiei a publicat în contul său de InstaStory un mesaj prin care își felicita public partenera: „Felicitări, iubirea mea!”.

+26 FOTO

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, cel mai nou cuplu din sportul românesc

Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, și Marco Dulca, 22 de ani, au fost surprinși împreună pe 18 septembrie, după meciul Chindia Târgoviște - Farul Constanța 2-0. La acel moment, jucătoarea de tenis a condus mașina cu care cei doi au plecat de la arena „Ilie Oană” din Ploiești

Inițial, s-a speculat că cei doi ar forma un cuplu în urma unei fotografii postate de fotbalist de la festivalul Untold. 

Poate părea destul de ciudat, dar succesul miroase a motorină. Este un miros foarte intens, care te ține acolo, într-o profunzime maximă. Pentru mine așa este succesul, intens și profund.

Aroma pe care mi-ar plăcea să o am mereu în preajmă este cea de vanilie, pentru că este dulce, aș vrea să o simt tot timpul lângă mine. Pentru mine fericirea miroase a zambile
- Mihaela Buzărnescu, în exclusivitate pentru GSP.ro

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic a răbufnit în fața reporterilor care-l întrebau despre vaccin: „Presa răspândește groază și panică”

Primii pași spre miliard! Cu ce gigant a semnat Emma Răducanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paolo14
paolo14  •  22 Octombrie 2021, 06:42

Caligrafie de top!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează